ri4kata Публикувано Август 1, 2009 Публикувано Август 1, 2009 Незнам дали точно тук трябва да поставя въпроса, но ще опитам... Търся текста и музиката на превъзходната песен "Мила моя майно льо" или "Песен за Иван Шишман" Намерих клипчета в youtube и vbox, но качеството е лошо и на някои места не се разбира, а искам да взема оригинала на песента, или поне качествен запис, а също така текста и нотите, че да можем да я научим с оркестъра .Ако някой може да ми помогне ще съм изключително благодарен Цитирай
Tani Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 Незнам дали точно тук трябва да поставя въпроса, но ще опитам... Търся текста и музиката на превъзходната песен "Мила моя майно льо" или "Песен за Иван Шишман" Намерих клипчета в youtube и vbox, но качеството е лошо и на някои места не се разбира, а искам да взема оригинала на песента, или поне качествен запис, а също така текста и нотите, че да можем да я научим с оркестъра .Ако някой може да ми помогне ще съм изключително благодарен Не знам дали си попаднал на това http://www.vbox7.com/play:62e33461 , само инструментал е! поне ще видиш текста. Мисля, че имам аудио вариант на някой от дисковете ми, но още го издирвам. Дано съм помогнала. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Август 4, 2009 Отговорено Август 4, 2009 (Редактирано) Ето това е оригинала на песента "От кога се е зора зазорила" от филма за цар Иван Шишман. http://www.youtube.com/watch?v=pr_ct_aeABs...feature=related Предполагам че нотите може да ги откриете във библиотеката в Разград там кадето е музикалния отдел обикновенно имат и ноти! Редактирано Август 4, 2009 от A-L-A-D-I-N Цитирай
ri4kata Отговорено Август 24, 2009 Автор Отговорено Август 24, 2009 Мерси много едното клипче го бях гледал, но не бях попадал на това с текста А за нотите се съмнявам, че ще ги намеря в библиотеката, но ще пробвам Благодаря все пак Цитирай
Recommended Posts