Packo Packomirov Отговорено Август 3, 2009 Share Отговорено Август 3, 2009 ..може и да е най-скъпия, но мен нещо не ме кефи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JOKICH Отговорено Август 16, 2009 Share Отговорено Август 16, 2009 След като са направили от мамутска кост,дали няма да сделат и перо за него от Археоптерикс,не може само да се слапира на бас за $100 к все пак,нали? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
robtrujillo Отговорено Август 16, 2009 Share Отговорено Август 16, 2009 На него може само да се свири с The Pick of Destiny Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Supersonic Bitch Отговорено Август 16, 2009 Share Отговорено Август 16, 2009 Имам чувството ,че човек не е в безопастност да се появи на сцена с такова чудо,колкото и вярни фенове да има,а и е леко авнгард според мен..Иначе бях чувала за китари с позлатени адаптери,но това ми надхвърли мечтите Kато цяло изобщо не ме впечатлява дори мисля,че семплите неща винаги са били,са и ще бъдат най доброто,а колкото до цената споделям мнението,че само звука би си заслужавал,а във случая това е под съмнение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
basis4eto Отговорено Август 29, 2009 Share Отговорено Август 29, 2009 (Редактирано) на това свирих днес в ритуална зала на сватбите във Варна . 3 струни , магаре уан-ъв-а-кайнд , отделно 2 брутални пукнатини на корпуса , ама те не са интересни ... според мен ТОВА трябва да струва 100 000 Редактирано Август 29, 2009 от basis4eto Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Supersonic Bitch Отговорено Септември 1, 2009 Share Отговорено Септември 1, 2009 на това свирих днес в ритуална зала на сватбите във Варна . 3 струни , магаре уан-ъв-а-кайнд , отделно 2 брутални пукнатини на корпуса , ама те не са интересни ... според мен ТОВА трябва да струва 100 000 Kато станеш легенда може и повече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts