No_Apology Публикувано Юли 30, 2009 Публикувано Юли 30, 2009 Изтеглих си Guitar Rig 3, свързвам кабели ала-бала и......няма звук Ясно, че бъркам някъде и нямам никаква идея къде! Използвам кабела, с който по принцип свиря, с преходник от голям към малък жак и го ръгам в микрофона. От звука на компа цъквам mute на microphone, после options>Properties>recording и избирам Line In (дано ме разбрахте) Затварям тоя прозорец, стартирам Guitar Rig.....и нищо! Имам инсталиран ASIO4ALL или каквото беше там. Къде бъркам Цитирай
Snowfire Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Мушни го в Line in входа.Най-често е син цвят. Цитирай
Freemad Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Ако си прочетеш внимателно поста сам ще си отговориш. В случай че неуспееш ето как ги виждам аз нещата - написал си че включваш кабела във входа за микрофона,а задаваш вход да ти е Line In канала. Цитирай
schOle Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Вкараи китарата в Лине ин и тогава даваш на рекординга лине ин. А не в микрофона. Цитирай
Metalix Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 И аз имам същият проблем. Изтеглих си Гитар Риг 3 от з*му*дата, прочетох и изпълних всички инструкции правилно, обаче не иска да тръгне с ASIO. Никакъв звук. Ако избера нещо друго различно от това, излиза звук - обаче със огромна латенсия. Свързването ми е Китара>жак>преходче>лайн ин. Чува се и без никаква програма, обаче само Гитар риг не тръгва. Какво бъркам? Цитирай
Freemad Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 @Metalix Пусни си ASIO драйвъра,нагласи си всичко както си прочел,че трябва да бъде и затвори Guitar Rig-a.Затвори и всичко каквото си отворил и тогава пусни GR.При мен има такъв проблем,че ако пусна нещо преди Guitar Rig-a той не работи.Когато обаче съм стартирал GR пръв след като съм си направил настройките начисто,после каквото и да пускам всичко си работи ОК.Ако нещо от това което съм написал не ти е ясно питай. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Guitar Rig 3 Manual English За тези които имат проблем и знаят английски, подробна инструкция за инсталация и експлоатация, а за тези които не знаят английски, ами научете го. Цитирай
No_Apology Отговорено Юли 30, 2009 Автор Отговорено Юли 30, 2009 Пак нищо не става. Включвам китарата в Line In и не излиза никакъв звук Цитирай
Recommended Posts