yellow nEuphoria Публикувано Юли 29, 2009 Публикувано Юли 29, 2009 Ще си купувам такова нещо до няколко дена, чакам да ми го доставят в магазина. Някой да е работил с него, ако да с какви впечатления е останал... Благодаря! Цитирай
Yo The Real Отговорено Юли 29, 2009 Отговорено Юли 29, 2009 UCG102 (или 112 беше...) ? Да, аз. Добра работа върши, а ако имаш система за домашно кино, т.е. разбирай здрави колони/буфер ти върши много добра работа. Програмките към него са еХтра. Ама трябваше да кажеш... аз имам такова, което не ми трябва, а е на 1 месец и е баш като ново - даже и кода не съм му ползвал. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Юли 29, 2009 Автор Отговорено Юли 29, 2009 Продаваш ли го... В смисъл, ще мога да го ползвам добре с програми като Guitar Rig в cubase!? Как вкарва сигнала(сигнал-шум) Няма да имам проблеми с брумове гадни нали?? Китарата ми е добра, тоест има си безшумни адаптери... Цитирай
Recommended Posts