Chuck Norris Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 Поканиха ни да свирим в почивката на конкурс за женска красота http://vbox7.com/play:06c7a8e2 П.С: Най ме кефи солото на саксофона (свирим я половин тон по - долу от оригинала) Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Юли 29, 2009 Отговорено Юли 29, 2009 Чува се само фус и малко вокал - нищо друго. Цитирай
Chuck Norris Отговорено Юли 29, 2009 Автор Отговорено Юли 29, 2009 Чува се само фус и малко вокал - нищо друго. Ми слушай вокала и фуса тогава и тях коментирай Цитирай
mexico Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Готино! Добре сте се представили Кефи ме вокала, много готина бленда на гласа - не че се разбира кой пее от това видео де! Солото на сакса наистина е яко, а и фуса наистина не е лош Без майтап - готин кавър сте направили, макар че от видеото не се вижда (и чува) много. С басистка ли сте?... извинявам се, да не обидя някой... Мърдайте повече по сцената, не се спичайте така, все едно вие участвате на конкурса за красота! Вие сте част от шоуто! Цитирай
Chuck Norris Отговорено Юли 30, 2009 Автор Отговорено Юли 30, 2009 Готино!Добре сте се представили Кефи ме вокала, много готина бленда на гласа - не че се разбира кой пее от това видео де! Солото на сакса наистина е яко, а и фуса наистина не е лош Без майтап - готин кавър сте направили, макар че от видеото не се вижда (и чува) много. С басистка ли сте?... извинявам се, да не обидя някой... Мърдайте повече по сцената, не се спичайте така, все едно вие участвате на конкурса за красота! Вие сте част от шоуто! Басист имаме, Драгомир се казва , а иначе пея аз - човекът на клавира - Георги Цитирай
The SoUnD Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 Брао , брао много стабилно е станало Цитирай
Recommended Posts