muryo Публикувано Юли 27, 2009 Публикувано Юли 27, 2009 здравеите от известно време искам да се спра на нещо и евентуално да си купя може ли да ми кажете мнението си за ampeg svt 3 pro и hartкe lh1000 + hydrive.Гледах клипове в youtube и мога да добия някаква представа но ми се ще да 4уя мнението на хората ,някои пробвал ли е от вас. Пробвах svt 3 pro но не можах да добия много добра представа тъи като беше на място където не можеш да увели4иш много и колоната не беше от наи добрите но както и да е просто кажете мнение за 2 те неща.благодаря предварително Цитирай
Demiurg Отговорено Юли 27, 2009 Отговорено Юли 27, 2009 Системно свиря с Ampeg SVT3 (на репетиции в Subzero) и ми харесва много ! И с двата ми баса звучи убийствено добре ! Заслужава си отвсякъде. Единствения му недостатък е цената (особено при Динакорд). За Hartke нямам мнение. Цитирай
muryo Отговорено Юли 27, 2009 Автор Отговорено Юли 27, 2009 а да те попитам с какви басове си сам си отговарям видях в профила ти супер Цитирай
vhcs Отговорено Юли 27, 2009 Отговорено Юли 27, 2009 Аз съм с svt 3 pro и за мене това е страхотен амп. Hartke имат специфичен си звук (то същото важи и за Ampeg де) които мене лично много не ме радва - въпрос на вкус и съм пробвал други машини не точно споменатата. Ампег - просто класика в жанра, може да свириш от фънк до кор с него. Има специфични стреди, леко ръмжащи и затова най-често се ползва за рок. Поздрави и дано съм ти бил полезен Алекс Цитирай
ear-ache Отговорено Юли 27, 2009 Отговорено Юли 27, 2009 За да не отварям нова тема - някой да свири или да има информация за Ampeg BA300/210? Изчетох каквото имаше в нета, но ми се иска ако някой от първа ръка каже повече за него Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 27, 2009 Отговорено Юли 27, 2009 И аз имах честта да посвриря на един концерт с ампега на vhcs. Хареса ми как добре излизат флажолетите на баса. Нещо срещано само при читавите уредби. Има бих казал съвременен саунд - точно леко ръмжащ и за рок е супер. На хартке бях слушал бас преампа bass attack, но нещо не ми хареса особено много. Цитирай
chobbi Отговорено Юли 27, 2009 Отговорено Юли 27, 2009 Аз също свиря с Ampeg SVT 3 Pro.Много съм доволен,а и става не само за рок.Например Маркъс Милър,искаше да има един такъв,на концерта си в София(вижте човечето върху какво е седнало ) Цитирай
bobyr Отговорено Юли 29, 2009 Отговорено Юли 29, 2009 В момента в Мюзик Стор предлагат Ампега на доста по-добра цена отколкото през последните години :-) предполагам ще излезе по-тънко от Динакорд дори с шипинга Цитирай
S-Sim-G Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 Мариянски ако питаш мене направо си го зимай SVT 3 Pro, нема да сбъркаш, общо взето за тези пари е една от най-добрите глави. В томан също е с доста добра цена (300 лева по-евтино отколкото аз го взех) . Пък ако е писано сега като си взема и кабинетите пак ще те викна да го пробваш Пак ти казвам нема какво да го мислиш Цитирай
Recommended Posts