Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Записът е от репетиция. Не е довършено..

Йенджой

Моля за коментари отностно аранжимента и песента като цяло, не за теехническата част и качеството на звука .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Друг вариант.по-бавно и с повече клавиши..Така по-добре ли е?

GCTFS

Редактирано от Басурендер
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро е, само едно нещо - нали са двама китаристи в групата ? Аз чувам само една китара, малко постничко ми седи откъм тази част (не говоря за солата), при това ми липсва чистата рифовка в долния регистър. Клавирът добре се вписва. Гласът може да вложи малко повече емоция и интонация в пеенето. Басът не успях да го забележа, ама това вече си е от миска.

 

Като цяло - :) , но силно се надявам да не е окончателен запис това :thumbup:

 

Rock on ! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... [коментирам само от бездействие]

 

Не се обиждай, колега, ама тия бездарни и предвидими рок-балади са били на мода преди 20-тина години. Тогава може да са били вървежни, но към днешна дата не става... Още с пускането на парчето имах усещането, че съм го слушал, даже след първата минута си играех да прогнозирам кога и къде ще мръднете ! Не можахте да ме изненадате - всичко ви е на по 4 такта, хармонията - по шаблон... скука ! Не е лошо парчето, не е дразнещо, но вече не го помня. Как очакваш хората да го помнят, като ще го бъркат с произволно парче на произволна американска рок-банда ?

Солата на китариста ме дразнят. На такава бавна и общо взето, емоционална песен (щото вокала се старае), толкова хиляди ноти, безсмислено, мажещо и неритмично... определено не ми хареса! Обичам солото в парчето да ми разказва нещо, а вашия пич абсолятно нищо не ми каза - върте и маза из тия прагчета, проби ми ушите, и в крайна сметка - нищо ! Абсолютно безсмислено соло.

Баса си се чува отвсякъде, само дето е един фендерско-среднист такъв, и затова колегата по-горе не го е забелязал. Но партията ти е много предвидима, скучна. Не ти ли е скучно да я свириш ? Аз не мога да свиря такива неща - заспивам, разсейвам се и бъркам.

 

 

Без лоши чувства, момчета - владеете си инструментите, но с инструменталисти е пълно - музиканти няма ! Вкарайте малко фантазия, разчупете я малко тая песен, бриджове, спирания, една-две засечки на интересно време (за подправка) и ще стане доста по- интересна. Щото в момента просто минава покрай слушателя и заминава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.