sardaesox Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 (Редактирано) Тъй като ми попадна един бос гт 8,натраках един трак в рийпъра,защото го изучавам в момента и съм все по-възхитен от в него.Едната китара е с боса,другата с дамит-а/ако могат да се различат в "кристалния" ми микс.Барабаните са АД .Дясната китара ми бяга от ритъма,но това не е от латенцията /която в рп успях да сваля до 6-7 мс/,за сравнение в кюбейс-18/пълната латенция-на изхода//.Свиренето не е на ниво. Visit My Website Редактирано Юли 26, 2009 от sardaesox Цитирай
sardaesox Отговорено Юли 27, 2009 Автор Отговорено Юли 27, 2009 (Редактирано) Ето още една мазнотия,основния мотив съм го банализирал,но като ми дойде музата ще го сменя.И май съм прекалил с компресията,ама това вие ще кажете ,защото като че ли съм започнал да оглушавам с дясното ухо ЕТО П.П: Това е правено само с боса-за съжаление ще трябва да го връщам в сряда,че собственика е на репетиция Редактирано Юли 27, 2009 от sardaesox Цитирай
Recommended Posts