metalhammer Публикувано Декември 4, 2004 Публикувано Декември 4, 2004 пи4ове кажете какви струни да си взема за баса - марка цена дебелина и от кой магазин ама говориме за евтини модели да не изпадаме в крайности плиис аз сам любител все пак Цитирай
slayer_fox Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 бях си зел некви Encore .45 за 4-струнен от малкия Цум ама тва беше миналата година. 18 лв струваха и ме изкефиха. Цитирай
assoass Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 Вземи си Queen от 20 лв. 40/60/80/100. Те са в една жълта голяма картонена опаковка.продават се навсякъде, но аз си ги взех от Краси. В чикакъв случай не си взимай Stagg за6тото зву4ат глухо. :guitar: Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 за куин не знам, ама енкор са супер гадни Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Не твърдя,че разбирам,но комай всичките ми познати басисити и те викат :wall: NEVER MORE ENCORE ! ! ! :wall: Цитирай
Recommended Posts