Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте!

Искам да попитам от къде мога да закупя китарa Jackson в тези два града. Ако някой знае и цената на Jackson JS30 RR ще съм му много благодарен.

Отговорено

Хм.. това е доста надута цена за тази китара. Дали ще мога да я намеря на друго място, по-евтино.

Отговорено (Редактирано)
Хм.. това е доста надута цена за тази китара. Дали ще мога да я намеря на друго място, по-евтино.

По принцип на старо във форума. По-евтина нова китара в БГ от тази в РФ няма да намериш. Цените им са доста добри на Jackson-ите.

Между другото във форума имаше RR3, който е доста по-добър модел с флойд роуз и струваше 700 кинта, а ако пича още го продава може да го пазариш за 650.

Aбе нормални са си цените в РФ в томан са доста по-високи. А тия в ибей дето са по 200$, или са китайски или доставката е дебела. Пък и като сложиш 25% ДДС и мито и цялата разправия в митницата и некак си не си струва цялата врътка.

ПП:Ако имаш парите но не ти се дават точно за този модел виж това.

Редактирано от horsefucker
Отговорено

Всъщност, за китарите, от които аз се интересувам(и знам цените наизуст) - цените ми се сториха напълно приемливи(даже на някои - по-ниски от на Томан).

Отговорено

Аз имам Джаксън , който го купих от РФ в София ул. "Княз Борис I до метростанция Сердика . Хубавото е , че отидох с 10лв в джоба и се прибрах с китара , тъй като я взех на изплащане . Верно после се гърбих една година да изплащам , но пък е вариант за някой който иска , но в момента няма кеш . Вече я изплатих и забравих за случая . С лихвите обаче ми стъпи на 700лв , но пък иначе и до днес щях да свиря на Кремона от 1978г и да я настройвам през 4 минути .

Отговорено (Редактирано)

"Хм.. това е доста надута цена за тази китара. Дали ще мога да я намеря на друго място, по-евтино."

Не разбирам само кое е скъпото в случая ?

http://www.thomann.de/de/jackson_js30rr_bk_wbag.htm

Каква цена очакваш да намериш ?

;):girl_witch:

Редактирано от джани
Отговорено
"Хм.. това е доста надута цена за тази китара. Дали ще мога да я намеря на друго място, по-евтино."

Не разбирам само кое е скъпото в случая ?

http://www.thomann.de/de/jackson_js30rr_bk_wbag.htm

Каква цена очакваш да намериш ?

:rulez::P

Извинявам се. Просто не знаех че в цената е включен и калъф. Цената само на китарата (519лв.) ме устройва перфектно.