Jotty Публикувано Юли 21, 2009 Публикувано Юли 21, 2009 Здравейте! Искам да попитам от къде мога да закупя китарa Jackson в тези два града. Ако някой знае и цената на Jackson JS30 RR ще съм му много благодарен. Цитирай
Jotty Отговорено Юли 21, 2009 Автор Отговорено Юли 21, 2009 Хм.. това е доста надута цена за тази китара. Дали ще мога да я намеря на друго място, по-евтино. Цитирай
horsefucker Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 (Редактирано) Хм.. това е доста надута цена за тази китара. Дали ще мога да я намеря на друго място, по-евтино. По принцип на старо във форума. По-евтина нова китара в БГ от тази в РФ няма да намериш. Цените им са доста добри на Jackson-ите. Между другото във форума имаше RR3, който е доста по-добър модел с флойд роуз и струваше 700 кинта, а ако пича още го продава може да го пазариш за 650. Aбе нормални са си цените в РФ в томан са доста по-високи. А тия в ибей дето са по 200$, или са китайски или доставката е дебела. Пък и като сложиш 25% ДДС и мито и цялата разправия в митницата и некак си не си струва цялата врътка. ПП:Ако имаш парите но не ти се дават точно за този модел виж това. Редактирано Юли 21, 2009 от horsefucker Цитирай
horsefucker Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 Цената е 642 лв с куфар, между другото. Без куфар е 519 лв. Моя грешка за линка. Цитирай
Valserp Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 Всъщност, за китарите, от които аз се интересувам(и знам цените наизуст) - цените ми се сториха напълно приемливи(даже на някои - по-ниски от на Томан). Цитирай
dedomito Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 Аз имам Джаксън , който го купих от РФ в София ул. "Княз Борис I до метростанция Сердика . Хубавото е , че отидох с 10лв в джоба и се прибрах с китара , тъй като я взех на изплащане . Верно после се гърбих една година да изплащам , но пък е вариант за някой който иска , но в момента няма кеш . Вече я изплатих и забравих за случая . С лихвите обаче ми стъпи на 700лв , но пък иначе и до днес щях да свиря на Кремона от 1978г и да я настройвам през 4 минути . Цитирай
джани Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 (Редактирано) "Хм.. това е доста надута цена за тази китара. Дали ще мога да я намеря на друго място, по-евтино." Не разбирам само кое е скъпото в случая ? http://www.thomann.de/de/jackson_js30rr_bk_wbag.htm Каква цена очакваш да намериш ? Редактирано Юли 22, 2009 от джани Цитирай
Jotty Отговорено Юли 23, 2009 Автор Отговорено Юли 23, 2009 "Хм.. това е доста надута цена за тази китара. Дали ще мога да я намеря на друго място, по-евтино." Не разбирам само кое е скъпото в случая ? http://www.thomann.de/de/jackson_js30rr_bk_wbag.htm Каква цена очакваш да намериш ? Извинявам се. Просто не знаех че в цената е включен и калъф. Цената само на китарата (519лв.) ме устройва перфектно. Цитирай
Recommended Posts