mexico Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 Днес експериментирайки с тона на баса се роди следната идея: оппа, айде на джема! Айде да чуя хармонии, сола и каквото друго ви родят болните мозъци Цитирай
kiusha82 Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 http://www.4shared.com/file/118981149/8f6a9051/G_JAM Ей така на бързичко Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 19, 2009 Отговорено Юли 19, 2009 Айдеее, много ша замоля за извинение, но днес пуснах стария транзисторен индустриално-психопатичен дисторшън и направих ЕЙ ТАКА... kiusha - много свежо включване ! Цитирай
mexico Отговорено Юли 22, 2009 Автор Отговорено Юли 22, 2009 Супер! Много интересни включвания и на двамата! Нямах време да пиша до сега, че съм на път... Радвам се че темичката ви е вдъхновила, въпреки суровия и набързо направен запис. Поздрави от Ниш : ) Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 То пък щото ние сме записали отгоре с качество = Юнивърсъл Студиос Лондон Трака си беше много гот, дано чуем още включвания. На мен само ми дойде много ниско нивото на трака, ама аз все се оплаквам от това, може би трябва да намаля китарата Цитирай
Recommended Posts