badValue Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 ^rinti основно на ръцете включиелно и пръстите защото си е Усилие да го държиш колко ще е трудно(тежко) засиви само от теб..... при по- продължителна "работа" натоварва и рамена, а доколкото се изисква концентрация и внимание може да си "напрегнеш" цялото тяло. супер е!!! присетихте ме ще си взема пак (понеже мойто го подарих на брат ми) Цитирай
rinti Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 (Редактирано) Блогодаря много за отговора.Жалко че няма да мога да си го взема от ибеи поради липса на карта пък в България 70лвлв .Иначе на мен ще ми е доста полезно(предполагам) защото съм басист и свиря с пръсти. Поздрави П.п Може да направим групова поръчка Редактирано Юли 18, 2009 от rinti Цитирай
Fenix Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 (Редактирано) ^35 пише, че е нормалното на сайта. Ти да не гледаш тия на линка дето са дадени, дет са някакви гъзарски? http://www.bezpanika.com/index.php?option=...D0%B8%D0%BA%27) Редактирано Юли 18, 2009 от Fenix Цитирай
rinti Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 ^Маи така е станало .Блогодаря за линка иначе предпогам чe разликата е само в визията. Цитирай
badValue Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 (Редактирано) май аз го по- подведох с линка .... просто се сетих за "безПаника" и отворих(пратих) първия линк с пауърБол ...разликата в 2та модела е, че просто по скъпия е с "оборотомер" за да гледаш колко си "задобрял" ... ама явно и ти толкова си гледал... на страницата имаше и по 60, а другото нещо което го оскъпява са светлинките(неон) за да ти свети на тъмно .... което пак си е само за гъзария.... с нищо няма да ти помогне повече на раменете, предмишницата, китката и пръстите. а и както пише ако искаш оборотомер още 25 пари... затова са онези цени са такива... а ако не можеш (или не искаш) да ходиш до магазина в софия, ще ти го доставят на следващия ден в хасково/вТърново за 7-8 лева Редактирано Юли 18, 2009 от badValue Цитирай
rinti Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 Всичко ми се изясни.Още не мога да намеря от къде се поръчва ама и това ще стане с времето(надявам се ). Цитирай
badValue Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 виж тук вярвам нямаш нужда повече от помощ Цитирай
horsefucker Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 Има един магазин "Без Паника". Там ги продават яко такива щуротий. Цитирай
guitard Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 Тва нещо да не се скапва след време или ако се пази добре може да има дълъг ''живот''. Цитирай
badValue Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 Има един магазин "Без Паника".Там ги продават яко такива щуротий. да беше видял, че "всички" линкове в темата са към този сайт ?!?!?! Цитирай
7thString Отговорено Юли 19, 2009 Автор Отговорено Юли 19, 2009 ^^ Като гледам как е направено, след време може да почне да трака или да стане по-шумно от преди, но да се прецака... не съм сигурен- освен ако не го изтървеш... Цитирай
Pandemonium Отговорено Юли 19, 2009 Отговорено Юли 19, 2009 Един колега си купи преди две години, морим го в офиса редовно двамата и до момента не се е предало и за секунда. Тракане има само ако не знаеш как да го движиш. Когато движението е плавно и равномерно няма тракане, само чувството при по-високи обороти, че ще ти се откачат мускулите от ръката и рамото. За полза от това при свиренето - честно единственото положително е че ми пооправи проблема с тендовагинита на китката и отделно самата ръка заякна подобаващо, че да ми е "леко" като свиря. Ако загрееш с това преди свирене, после ръката ти се струва че лети по струните, но е малко неприятен момента че се изисква да не си претоварил, за да можеш да държиш перцето - границата е прекалено тънка между добра тренировка и претоварване. Препоръчвам го като цяло - много е добро. Цитирай
noflip Отговорено Юли 19, 2009 Отговорено Юли 19, 2009 китката и пръстите се контролират от мускулите на цялата предмишница че дори и по-нагоре по ръката. пауър бол-а е ташак и аз съм мислил да си го купя с тази цел. Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 19, 2009 Отговорено Юли 19, 2009 Купувайте oт тук: dar.bg Докато бяхме в една сграда смятах да им изтрия оригиналните надписи и да ги брандирам за китаристи, за да ги продавам тук двойно Добре че съм си прост нали Определено има полза - китки и предмишница. Цитирай
Recommended Posts