rest_In_pain Публикувано Ноември 13, 2005 Публикувано Ноември 13, 2005 трябва ми таблатура.Благодаря предварително.! Цитирай
Hantov Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 Пич как така точно на Некролог кефиш ме ще се пробвам да намеря Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 В къв стил свирят Некролог? Пратете ми парчето в МР3 формат и ще ви направя таблатура. Цитирай
rest_In_pain Отговорено Декември 7, 2005 Автор Отговорено Декември 7, 2005 http://www.net-surf.net/clients/ftp/index.php?show=search ето тука я има.! Песничката е много добрааа,ама не мога да я хвана. Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 7, 2005 Отговорено Декември 7, 2005 Forbidden You don't have permission to access /clients/ftp/index.php on this server. Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 7, 2005 Отговорено Декември 7, 2005 Ей тфа ми е номерът ф ICQ: 195-119-857 vladdich@abv.bg <--- Можеш да пратиш MP3-ойката на този e-mail Цитирай
NitroBGA Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 Момци, айде моля ви намерете на Некролог "Потърси ги в свойто сърце" , мерси Цитирай
Newline Отговорено Ноември 21, 2008 Отговорено Ноември 21, 2008 Намерихте ли си "Потърси ги в свойто сърце"? Ако не сте, мога да ви я пратя. Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Ноември 21, 2008 Отговорено Ноември 21, 2008 Некролог са ми любимата БГ група. ..имам почти всичко тяхно :-) много добре, че някои се е сетил за техни табулатури :-)..песните не са трудни... ...знам няколко от основните рифове на някои пачета, но от старите им албуми 'синове на сатаната' и 'театрон'...(даже се бяхме заиграли да правим кавъри...хехе...) ...тези песни които търсите са от последния албум, и тях не ги знам...и ако някои ако извади нещо и го направи на табулатура нека го сподели в тази тема...благодаря Цитирай
ciriljhonson Отговорено Ноември 21, 2008 Отговорено Ноември 21, 2008 Некролог 1.Без милост 2.Завинаги сам 3.Напаст 4.Любовта понякога убива 5.Отрова 6.Победа 7.Свинщина Цитирай
Recommended Posts