Black Bird Публикувано Юли 17, 2009 Публикувано Юли 17, 2009 Лятна песенка След няколко дни на плажа... http://www.nalbantov.com/Dimitar_Summer1.mp3 Цитирай
fusion Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Хехе, супер яко И като идеи и като звучене... барнато е добре, ухото се познава Както винаги - прекалено кратко Благодарим за парчето и пускай по-често Цитирай
Jordan69 Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Супер приятно за слушане парче.Само да попитам-с какъв Уа-Уа ефект свириш?Желая ти много успехи за в бъдеще-имаш страхотен стил на свирене... Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 17, 2009 Автор Отговорено Юли 17, 2009 Благодаря ви!!! Уа педала е Морли БадХорс - 1 Цитирай
emo_tion1 Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Както винаги, парчетата ти носят настроение и човек се отпуска и си мисли за хубави неща Цитирай
kvelikov Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Хелоу! Съгласен на 100% с горенаписаното... И аз съм дърт фен на Сатриани, Вай и колегия... За съжаление не мога като тях, не мога и на половината на твоето...:--) Обаче си задавам все един и същ въпрос, когато слушам подобни китаристи: Как си помнят парчетата ( ) и не се ли зацикля малко в този в известен смисъл консервативен стил на музициране...? Със всичко това искам да кажа, че адски бих се изкефил, ако в тези парчета имаше ИЗНЕНАДИ - нестандартни инструменти, шантави стилове, ритми, тук-там вокали...има още десетки неща, които могат да се случат в една композиция...Като пример ще дам Вай и БГ-фолклорните му залитания...:--) Жестоко се получаваше и фенът беше приятно изненадан... Пиша всичко това, не защото кипя от свободно време и се чудя какво да правя, а защото ми пука и защото музикант като теб заслужава ГОЛЯМАТА сцена! Там, обаче, те забелязват само ако си различен, и никой не би казал "...страхотно, поредният Сатриани...", примерно... С най-добри намерения! Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 17, 2009 Автор Отговорено Юли 17, 2009 Хай! Напълно си прав... Но, в крайна сметка записвам и свиря нещата без да имам някаква цел за постигане и достигане на световната сцена. Правя го за удоволствие и за малкото фенове, които имам благодарение на Интернет. Ето 2 цели песни от преди време. Мисля, че са малко по-разнообразни! Ще чуеш някой и друг гласец вътре http://www.nalbantov.com/music/Dimitar%20N...%20Universe.mp3 http://www.nalbantov.com/music/Dimitar%20N...20By%20Soul.mp3 Поздрави, Митко Цитирай
kvelikov Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Знам ли... ...жалко е да ако не се развива таланта...а при теб го има...:--) Всъщност ти го развиваш, но си мисля, че за да те забележат ГОЛЕМИТЕ, трябва да покажеш нещо различно и уникално. Все пак при тях бизнесът е на първо място и ако не им замирише на пари, губят интерес..:--) Под ръка имаш толкова богат фолклор, примерно...етно мотиви...уникални перкусии и всек'ви бръмбазлъци... Ако имах твоята техника и умения за звукоизвличане и звукозаписване, да знаеш какви са ми в главата...:--) Затова пуснах по-горната тема...:--) Разбира се, всеки сам кове съдбата (...или поне така си мисли...) А парчетата са яки! Цитирай
Shred Отговорено Август 11, 2009 Отговорено Август 11, 2009 Май само на мен ми дава "File not found" ... Цитирай
Dan Отговорено Август 14, 2009 Отговорено Август 14, 2009 Universe до 1.30 мин. е супер, след това се "размива" нещо. Цитирай
Recommended Posts