RocknRolla Публикувано Юли 16, 2009 Share Публикувано Юли 16, 2009 Здравейте момчета. Знам че веднага ще ми се нахвърлите защо пак отварям тема "Какво да си купя". Но никъде във форума не намерих това, което ми трябва. Та значи първо да ви кажа на електрическа китара почти не съм свирил и нямам опит(това май значи че съм начинаещ). От 2 години се занимавам по сериозно с акустична китара. Търся си китара от ниския клас (финансови причини). Знам че няма шанс да намеря някаква уникална китара с разтапящ звук, но всички по реда си. Mоделчета на които съм се спрял са: Squier Bullet with Tremolo Sunburst (изненадващо) Cort G210 (прочетох някои добри отзиви за марката) Aria STG003 или Aria STG STV (малко неизвестна марка, нямам много инфо) Горе долу всички са в един ценови диапазон до 250 лъвчета. Ще се радвам да видя няколко "експертни" коментара, защото наистина незнам коя да избера. За препоръчване на хора, които са ползвали поне един от посочените модели. Моля въздържайте се от коментари "Абе майни са оттука сичко за тия пари е китайски шперплат" Мерси за вниманието Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tednet Отговорено Юли 16, 2009 Share Отговорено Юли 16, 2009 Cort e най-добро качество за парите си. В краен случай и Squire-a става. За ариата не знам. Ти си свирил 2 години на китара. Може да прецениш какво ти е по-удобно и кое ти харесва повече като звучене. Отиваш по магазините и пробваш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BWC Отговорено Юли 16, 2009 Share Отговорено Юли 16, 2009 Моля въздържайте се от коментари "Абе майни са оттука сичко за тия пари е китайски шперплат"Мерси за вниманието Поработи лятото и си купи нещо по свястно според мен . И аз така правя сега Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Harvester Of Sorrow Отговорено Юли 16, 2009 Share Отговорено Юли 16, 2009 Разгледай обявите във форума. Доста хора продават добри китари на изгодни цени. Мяркам отвреме-навреме ибанци, джаксъни за около 400 парцала. Това все пак е личното ми мнение. Ти си решаваш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 16, 2009 Share Отговорено Юли 16, 2009 Моля въздържайте се от коментари "Абе майни са оттука сичко за тия пари е китайски шперплат"Мерси за вниманието Дори да се въздържим, това няма да стане повече или по-малко вярно. Тъй като най-вероятно 99% от хората тук не сме свирили на всички ктиари за които питаш, едва ли можем да ти дадем сравнителна оценка, но цената е добър ориентир. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zeratuL_x Отговорено Юли 16, 2009 Share Отговорено Юли 16, 2009 Моето мнение съвпада с на Harvester Of Sorrow просто,защото ако почакаш и събереш още стотина лева и купиш нещо по-качествено ще имаш стимул да свириш,ако се хвърлиш на първото пред теб има шанс да вземеш нещо,на което на теб няма да ти е удовно и приатно.Иначе както се казва най-добре сам реши и вземи отговорите по темата като едно наум.Желая ти успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolo1baby Отговорено Юли 17, 2009 Share Отговорено Юли 17, 2009 Подкрепям BWC. И аз съм на тази философия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RocknRolla Отговорено Юли 17, 2009 Автор Share Отговорено Юли 17, 2009 еми щом сички са на едно мнение ша го послушам. Хубаво.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts