Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

1)nickname: fLiSk

2)Възраст: 20 (ама още се бъркам и казвам 18, а пък ми се ще да беше 16)

3)Образование: Средно, особено средно...

4)Вашият инструмент/и: Китара, нос (като съм болен) и от време на време си пея под душа

5)Предпочитан музикален стил: СКА!!!!!! Винаги е било това. Но слушам и сичко друго...почти де. Не знам дали някой тук се кефи на The Specials, The Selector, The Bad Maners и по нови като Reel Big Fish, Catch 22, Mighty Mighty Bosstones, но аз да! Също NoFX, Dance Hall Crashers. И Sublime най - вече Sublime

6)Вашият вдъхновител: Bradley Nowell (Sublime)

7)Досегашни (не)реализирани проекти: едно време имаше Outbreak за малко

8)Странични интереси:Баскет и некфо спортуфане. Също така моткане и спане. Обичам да чета.

9)В кратце(или с две думи за вас самите): УРУТ. ИЗВЕРГ. И разни други неща са ми викали... ;)

Отговорено

Thurston аз мжду другото се зарибявам по балканската вълна напоследък много повече. Прпеоръчвам ти да тестваш групи като Athena Zdob si Zdub... Особено тия вторите. Те са от Молдова и не са точно ска но са побъркани. Звучат все едно Горан Брегович е поканил House of Pain, Rage Against the Machine и Wickeda да сфирят в оркестъра му... абе лудница.

А БГ ска слушаш ли???

Отговорено
Ама забравяш класиката - Madness ! :godbless: От тях по-яки НЕМА ! :godbless:

:godbless:Ех-доживях да ги по'фалите!!!Страшни са!!! :godbless:

Отговорено

thurston казва: кефат ме the Specials, Judge Dread, Mark Foggo Skasters, Ska-P, M.M.Bosstones, Voodoo Glow Skulls, но като цяло не съм спец на Ска, въпреки че съм много фен!!!!!!!!!ska.gifskankin' all thae time!!!!!!!!!

Отговорено

Рестекп ;) Яко е ей. Ама много искам да си намеря якви неща на Марк Фогос Скейтърите а тук няма НИЩО дори в Мюнхен в най - големия шибан магазин за музика. Явно са прекалено "индипендент" даже за индипендент секциите ;)

Отговорено

catch 22 супер много ме кефят.А operation ivy слушате ли?Те са феноменални,много ме кефят.

Пък от bg - SWITCHSTANCEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!! lazybones също....много як skacore пра'ат.

И аз сега съм в една горе-долу ска група,ама надали някой ги е чувал хехе...

модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!!

Отговорено

Falio чувал съм ви да. Ама не съм ви слушал. Също така определено Plastic Bo от Асеновград - тия момчета тепърва имат да разцепват още много(а и следващите 4 песни ще са с браса на Switchstance по вътрешна информация ;) ). OPeration Ivy имам сичко, но по си харесвам като правят Rancid ;)

Отговорено

даа plastic bo определено са много яки. в плд свирихме с тях и беше ебати якото. много луди са!! нямам тарпение да албум4ето с песните с браса на Switchstance.

Отговорено
Zdob si Zdub... Особено тия вторите. Те са от Молдова и не са точно ска но са побъркани. Звучат все едно Горан Брегович е поканил House of Pain, Rage Against the Machine и Wickeda да сфирят в оркестъра му... абе лудница.

Ей пич, преди няколко седмици, се срещнахме със Снежанка една неделя и обещах да и ги дам тея Zdob si Zdub. Много яка банда, а най-много ми е интересно как взаимстват от БГ фолклора. Има там някои хорца и ръченици, абсолютно изкопирани. Е има и доста румънски фолк също. Но не трябва да забравяме колко много българи има в Молдова още от преди 100-200 години. Айде по тоя повод си пускам DJ Vasile :guitar: :violin: :godbless:

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
Отговорено (Редактирано)

Ех ами идеята на господина Виктор е похвална :nono: Така че ще си призная кой е моят агент тук.

Свирил съм (и сега още от време на време) със

Stone _Free

(даже стратокастерчето е сега при него а аз съм му краднал класическaта китара). Единственото което мога да кажа е че той е един невероятно добър млад китарист, със много отворено мислене за музиката. Като резултат засега имаме един твърде алтернативен запис където успяхме да омешаме крайно много неща. Записът е в неизвестния засега стил "ultra groovy funk thundermold karamadereon junky regae" и някой ден може да ви го пуснем да слушате или ако някой ден се излъжем да го завършим по дяволите...

И един поздрав за всички с Уикеда - Jeffrey.

Редактирано от fLiSk