Dilian Nedev Публикувано Ноември 11, 2005 Публикувано Ноември 11, 2005 Какво мислите за тази марка ??? В училище се спотават два комплекта и наскоро ги зглобих в един вариант : 2 каси , 4 чинела (три краша и един райд) , 2 фуса , 4 тома , 1 соло барабанче и едни (не ги знам как им е превода на български) cowbell-ли . И е много яко ... Та , как ви се струват на вас ??? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 хаха Ами какво да кажа за тази марка...всеки 14 от 15 български барабанисти на възраст над 18г. са започнали или на Амати или на Тактон Аз също и всеки път като видя такива барабани и ме обземат едни сантиментални чувства и ми става едно хубаво и малко тъжно А иначе Амати 100% са гадни морално остарели барабани...но всъщност са ми много скъп спомен ще ми се да не си бях продавал последното Амати Ама карай това е минало :hello: Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 Радвам се, че си го Сглобил комплекта, ако фуса аматски можеш да го шарнеш, имам купувач... Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 аз още имам 3 барабанчета амати,специално те не е лоши освен ако не са от моделите с неточна големина(например 12,3/4,каквото ми е едното)щото кожи трудно се намират.иначе някои модели на марката не са толкова лоши,а факта че още са оцелели и особено хардуеър от тях говори за все някво качество,нали?единичния педал Амати на който съм свирил немалко е един от най-удобните и здрави на които съм попадал...в момента имам фусмашина също-и тя доста проста,поради което и доста здрава.абе аз пък си спомням времената когато Амати звучеше гордо,тъй че стига сега сме се смели на миналото... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 12, 2005 Автор Отговорено Ноември 12, 2005 Радвам се, че си го Сглобил комплекта, ако фуса аматски можеш да го шарнеш, имам купувач... Специално за тази фус-машина купувач нема ... Тя се разпада (буквално) от само себе се ... Свириш , свириш , и педала и вече не хваща ... Разбира се , вътре сопата дет държи капаците се е развинтила и тъй ... Абе , не е за пред хора ... Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 12, 2005 Отговорено Ноември 12, 2005 Чинелите, батко; машината не трябва. Прецени си и те свързвам с човека. Цитирай
evans Отговорено Ноември 12, 2005 Отговорено Ноември 12, 2005 и аз свиря с амати,и съм си много доволен Цитирай
darmonko Отговорено Ноември 13, 2005 Отговорено Ноември 13, 2005 (Редактирано) Какво мислите за тази марка ???В училище се спотават два комплекта и наскоро ги зглобих в един Ми тва е все едно от два москвича да сглобиш една волга.... Иначе Амати е марка,изградила доста голяма част от барабанистите в българия и осакатила другата половина от тях.Аз лично съм имал 2 коплекта от тези така популярни социалистически кофи и сега като видя такива ме обхваща една носталгич по времето когато Алтай беше по-хубав от Кока-кола,марципанът беше по-хубав от шоколада и жените не се бръснеха под мишниците.... А сега да си призная барабанчето ми е Амати но със сменени кожи,пружина,обръчи и железария,миналата седмица го дадох на приятели да записват с него и на записа звукът беше учудващо добър,но все пак далеч от истината... Редактирано Ноември 13, 2005 от darmonko Цитирай
Elan Morin Tedronai Отговорено Ноември 14, 2005 Отговорено Ноември 14, 2005 е, не е чак толкова зле. може да се кара волгата... както и на тези амати, предполагам може да се свири. но ако ще харча пари предпочитам да е нещо качествено и много скъпо, отколкото евтино и чупливо. Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 14, 2005 Отговорено Ноември 14, 2005 ами намерете ми два тома Аматски 12 и/или 13 да купя. Цитирай
Anakon Отговорено Ноември 14, 2005 Отговорено Ноември 14, 2005 но ако ще харча пари предпочитам да е нещо качествено и много скъпо, отколкото евтино и чупливо. Много правилно, по-евтиното накрая винаги излиза по-скъпо... Цитирай
Recommended Posts