Geo Отговорено Ноември 14, 2005 Отговорено Ноември 14, 2005 Не бях влизал отдавна,но май съм изтървал нещо-Роска,пак си направил нещо много добро.Носи и романтичен дух и едновременно е делово.Много,много ми хареса!!!!! Цитирай
jFog Отговорено Ноември 14, 2005 Отговорено Ноември 14, 2005 мисля да кандидатствам за нова мелодия за теглене на ТОТО2 Абе къде майтап , къде истина ...... я ваеми я резни верно актуалната с диста,с някой подскачащ ритъм ако я направиш ще я заковеш в плейлистата ми ако не е поне ще чакаме най покорно Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 14, 2005 Автор Отговорено Ноември 14, 2005 Гео, благодаря ти , приятелю!!! Надявам се скоро да ни разбиеш фантазийте , така както само ти можеш!!!!! jFog , понеже сме планували с тебе сериозни неща за бъдещето на малките ни сладурчета скоро ще те поздравя с едно ново мое парче с по яки жици ... пък ако от тотализатора го харесат няма да имам нищо против да се чува всеки четвъртък (ако не се лъжа) по БНТ. )) Цитирай
adXok Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 Тоя Росен нема стигане... нема... НЕМА!!! Как може да си толкоз добър бееее! Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 15, 2005 Автор Отговорено Ноември 15, 2005 (Редактирано) Тоя Росен нема стигане... нема... НЕМА!!! Как може да си толкоз добър бееее! Хайде сега ....... много съм далече от " добър" щом все още не изкаравам основно прехраната си с музика , дано да стане някой ден, че ми е голям мерак ..... нещо взе да ме избива на "комършъл" откакто имам бебе трябват повече пари и нещо все към естрадата ме влече пък каквото сабя покаже ..... Редактирано Ноември 15, 2005 от DeathZone Цитирай
Recommended Posts