DeathZone Публикувано Ноември 11, 2005 Публикувано Ноември 11, 2005 (Редактирано) Бе чета тука за този конкурс преди няколко седмици и си викам я да видя какво бих написал аз на тема радио мелодия .... , в крайна сметка сега гледам че съм изтървал срока ..... , но така или иначе представям пиеската на вашето внимание ....... My Radio Редактирано Ноември 11, 2005 от DeathZone Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 Стъписан съм; и ще си го кача на компа тва... Да си мислил да пишеш музика за реклами, театър, прочее... Метъл криейтив си ти, баща, китарник, многофункционален, иновативен..... Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 11, 2005 Автор Отговорено Ноември 11, 2005 Стъписан съм; и ще си го кача на компа тва...Да си мислил да пишеш музика за реклами, театър, прочее... Метъл криейтив си ти, баща, китарник, многофункционален, иновативен..... Благодаря за хубавите думи ... най-много ми хареса "многофункционален" .. това е напълно вярно ... в момента пера , готвя , сменям памперси ..... абе мъж за всичко Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 12, 2005 Автор Отговорено Ноември 12, 2005 Днес седнах та пооправих това онова и аранжирах наново инструменталчето. Ако някой му е интересно може да чуе сега как звучи, линка е същия. Цитирай
Glacierise Отговорено Ноември 12, 2005 Отговорено Ноември 12, 2005 Пеераааааааз ноо добро! Особено мелодията накрая е страшна! Тамън за радиото, като при тва си е и интересно за слушане! Фърли ме на джанките! Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 12, 2005 Автор Отговорено Ноември 12, 2005 (Редактирано) Пеераааааааз ноо добро! Особено мелодията накрая е страшна! Тамън за радиото, като при тва си е и интересно за слушане! Фърли ме на джанките! Благодарско.... мерсаш за коментара .... ама ме притеснява факта, че ти харесват и неща далече от стария зрав метал .... майтап де .... А наздраве Редактирано Ноември 12, 2005 от DeathZone Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 12, 2005 Отговорено Ноември 12, 2005 росене, това не мога да го изтегля пействам във флаш гет - нищо десен бутон - сейв таргет - нищо Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 12, 2005 Автор Отговорено Ноември 12, 2005 (Редактирано) росене, това не мога да го изтегля пействам във флаш гет - нищодесен бутон - сейв таргет - нищо Прав си не бачка, ето два линка Тук е на моя комп My Radio Този адрес , вижда се само в БГ , но на теб ще свърши работа My Radio Редактирано Ноември 12, 2005 от DeathZone Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 12, 2005 Отговорено Ноември 12, 2005 ама Росене, аз съм в БГ вече успях да го дръпна. благодаря ти. това нещо е страшно гениално дори евала! супер си! много добре ми дойде след напрегнатия работен ден още един-двама като тебе да има и ще ми е мед на душата Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 12, 2005 Автор Отговорено Ноември 12, 2005 (Редактирано) ама Росене, аз съм в БГ вече успях да го дръпна. благодаря ти.това нещо е страшно гениално дори евала! супер си! много добре ми дойде след напрегнатия работен ден още един-двама като тебе да има и ще ми е мед на душата Блгодаря ти много за интереса и хубавите слова!!!! Радвам се че съм успял да разведря свободното ти време ...... скоро ще има още подобни ... нещо много се запалих на тема радио звучене и публицистични предавания ))) (това сериозно) Пък и има доста хляб в подобни начинания .... Редактирано Ноември 12, 2005 от DeathZone Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 13, 2005 Отговорено Ноември 13, 2005 така е, здраво разцъкано е парчето може и ди-джей да те вземат някъде имаш талант и в тази област Цитирай
Jordan_J Отговорено Ноември 14, 2005 Отговорено Ноември 14, 2005 Не мога да го изтегля и 4уя... Много кофти. 6то така ?!?!?! Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 14, 2005 Автор Отговорено Ноември 14, 2005 Не мога да го изтегля и 4уя... Много кофти. 6то така ?!?!?! ето тук Radio не би трябвало да имаш проблем Цитирай
jFog Отговорено Ноември 14, 2005 Отговорено Ноември 14, 2005 и аз не можех да го чуя от най горния линк, от последния всичко е Ок приятна мелодийка за радиото е дзън!! Става от преглед на печата до в обедните новини ще чуете... кефиш!. Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 14, 2005 Автор Отговорено Ноември 14, 2005 и аз не можех да го чуя от най горния линк, от последния всичко е Окприятна мелодийка за радиото е дзън!! Става от преглед на печата до в обедните новини ще чуете... кефиш!. Благодаря ти ...... мисля да кандидатствам за нова мелодия за теглене на ТОТО2 Абе къде майтап , къде истина ...... Цитирай
Recommended Posts