xopxe Публикувано Юли 12, 2009 Публикувано Юли 12, 2009 (Редактирано) добре де, нито съм някакъв много луд музикант, нито разбирам и от софтуерите за които се говори вув форума. чисто и просто искам някаква програмка, която да ми генерира ритъмчета на барабани, такива простички, и аз да се джемя с баса отгоре. не мога да се оправям с тез пусти програми на които да си НАПРАВЯ дръмс, търся ГОТОВИ семпли ли, как се казва не знам. плс помогнете ми. мерси предварително. edit както на йониките има такива ритми една камара и си бичат до безкрай Редактирано Юли 12, 2009 от xopxe Цитирай
kvelikov Отговорено Юли 12, 2009 Отговорено Юли 12, 2009 (Редактирано) Ето ти линк към сайта на Toontrack. http://www.toontrack.com/ezx.asp#latinpercussion Вдясно има семпли на всеки от пакетите. Ако само ще си джемиш са достатъчни... Но понеже знам, че ще ти хареса, намери си от торентите програмата и ще се изкефиш зверски...:---) Редактирано Юли 12, 2009 от kvelikov Цитирай
sardaesox Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 free drum loops-като го драснеш в гугъла излизат стотици сайтове с лупове в мр3 на различни теми-сваляш и свириш по тях Цитирай
Recommended Posts