Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Взимам Squier-a. Пакетът е с по-хубав усилвател, китарата има по-добър clean channel, грифа ми е по-удобен и е доста по-евтина.. Пък после ще взема истински Gibson LP.. :thumbs_up: Мерси много на всички, адски много ми помогнахте!

Редактирано от LooneyToon
Отговорено

Туй, че са солени но си заслужава. Всъщност дори не знам дали ще ми е удобен. Те са с по-дебели грифове. А аз не съм свикнал с такива.

Отговорено

Ии след като се усетих, че ще трябва да ползвам преходници за да включа усилватела от Канада в Европа, се спрях на.. Squier Classic Vibe 50's

Отговорено (Редактирано)

Между другото се учудвам като чета мненията по-нагоре, колко чудати умозаключения може да направи човек, гледайки две снимки. Също така ми е много интересно как вадите от девет кладенеца вода, за да докажете, че едната или другата от две очевидно евтини китари е значително по-добър избор. Истината е, че нито дебелината на грифа го прави бърз, бавен, удобен или неудобен, нито едната китара има по-добър "клийн канал", нито пък единия гриф е много по-лепкав от другия... и т.н...... Това са две евтини китари, направени по компромисен начин от компромисни материали с компромисен хардуер и доста компромисен звук. За Скуаера съм сигурен точно как звучи, Епи не съм пробвал от тези, но се досещам....

Който е фен на LP да взима Епифона, Който се кефи на Страт да взима скуаера. Ако не знае каква е разликата в звука - проблемът си е негов. В нета има купища презентации със семпли.

Редактирано от Evtim Djerekarov
  • 2 weeks later...
Отговорено

аз имам спешъла и си джиткам доста доволно , ама си чакам сега дисторжъна че с тоя вграден овърдрайв става голяма мазня ..