Jump to content
Българският форум за музиканти

Здравейте


Recommended Posts

Здрасти на всички.

Кибича тук от има няма 2 години, но никога не съм се представял официално в тази подкатегория. Та значи казвам се Стойко Лисичков. На 20 години съм, роден на 24май 1989 в Стара Загора. Завършил съм уникалните старозагорски училища 2-ро основно "Петко Рачев Славейков" и "Максим Горки", по-известно като Руската. Сега следвам право в СУ "Климент Охридски" и май ще съм втора година.

Та сега малко за музиката. Почнах да свиря на пиано в 5-ти клас. В 6-ти спрях и почнах да играя футбол. В 8-клас реших, че предпочитам да съм рокстар, а не футболист, пък и то футболист-рокаджия звучи малко като жена-шофьор. Като казах жена - не съм женен. В началото на 9ти клас сформирах първата си банда на тавана на баба ми, която се състоеше от китарист и басист, учещи в музикалното. После дойде и барабанист. Изгониха ни от тавана веднага след първата репетиция. След намирането на репетиционна, работата тръгна шеметно. Изгорихме 2 хай-фи системи докато малко по малко събрах апаратура за озвучаване на репетиции и малки мероприятия. Сега работя по въпроса да мога да поемам и средни мероприятия. Хората, с които свирих се сменяха, от всеки учех нещо за музиката, правехме участия по коледни, антиспин, самодейни и други художествени представления. През този период участвах в формациите Jimmy Purple Hendrix and The Out Of Control Orchestra inc. Bulgaria и Казан 4. След намирането на хората, с които се разбирам чудесно в музикално и трапезно отношение, се сформира последната формация от 5 музиканта - "No Recharge". М мемнта записваме първия си албум в собствената ни репетиционна със собстевени сили и спедства и ще работим върху клубва дейност след септември. Двама от Членовете са съфорумниците Icarus & Simon. Свирим нещо като рок, не мога да го определя.. може би алтърнатив, фънк, рок.. Моите вдъхновители- Deep Purple, Iron Maiden, Dream Theater, Toto, RHCP, Metallica. Слушам разнообразна рок музика - от Роби Уилямс до Кенибъл, Пантера, Слеар. Музиката е хубава. За мен тя е състояние на духа, начин на живот, на мислене, на идентифициране сред другите и естествено един от основните източници на положителни емоции и набавянето адреналин. В този форум съм регистиран с цел обмяна на опит, популяризиране на нашата музика и изобщо да контактувам с музиканти. Инструменти - Yamaha MO8, Vermona Formation III, Vermona Synhtesizer, Roland Juno-60, също и 10-на микрофона, пулт и няколко киловата апаратура. Това е от мен :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Здравей, Стойко! :)

 

Ако се сещаш за свирнята ви с No Recharge в "Дупката", Казанлък, по време на разпъването на апаратурата бях онзи обект с тениската на Dream Theater до Рал на бара :) Както и да е, то е малко късно след две години да ти се казва "Добре дошъл", но по-скоро "добре представил се" или нещо такова, измисли си нещо подходящо и все едно съм ти го казал :thumbs_up:

 

УспеФ със записите и да дойдете пак!

Редактирано от fusion
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.