stratocaster Публикувано Ноември 8, 2005 Публикувано Ноември 8, 2005 бях пуснал тема за това, но сега направих наново всичко - сола ала бала и ... абе всичко. искам най-вече сериозно занимаващите се със звукозапис хора тук да си изкажат мнението относно звук, микс и така нататък. благодаря http://4142.hit.bg/happy-rock.mp3 Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 8, 2005 Отговорено Ноември 8, 2005 Сега , поред ... :arrow: Човече , я сложи на таз китара малко reverb . Много суха ми звучи (какъв израз само !!!) . :arrow: Усили малко баса и му сложи тук таме някоя фигурка ... :arrow: Моето друго предложение за баса е (много странно) да му сложиш малко distortion или over-drive + reverb (deley) ... Според мен ще стане яко ... :arrow: Аве на туй соло-барабанче що не му туриш малко ниски , то е*ати тъпия звук дет има ... Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 8, 2005 Автор Отговорено Ноември 8, 2005 ами не сметнах за нужно да слагам ривърб, защото така ми звучи по-стегнато, не знам....може би си прав баса - еми при мене даже е много силен може би нещо твоя телевизор не е в ред, защото при мене си е доста басово Цитирай
7thString Отговорено Ноември 8, 2005 Отговорено Ноември 8, 2005 Парчето зарибява.. но съм забелязал, че и в другите ти парчета китарите имат твърде много ниски... като правиш palm muting направо имам чувството, че говорителя ще изскочи от колоната Или пък приглушавай струните с китката по-нагоре към грифа, така, че да не отзвучава басовия звук толкоз дълго време... Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 8, 2005 Автор Отговорено Ноември 8, 2005 (Редактирано) че да не е ставал говорител бе шегувам се. благодаря ще имам в предвид Редактирано Ноември 8, 2005 от stratocaster Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 9, 2005 Отговорено Ноември 9, 2005 китарата наистина има доста "запушен звук",режи ниски,баса е леко слаб и леко размазан като партия,просто концептуално не е измислен майтребе му атака.касата е слаба спрямо барабанчето,самото барабанче е среднисто и "разлято" звучи почти като фуса...има доста корди,прекалено много състейн и никъв пик,на барабанчето задължително ривърб,касата задължително малко нагоре,баса задължително малко по-плякащ,китарата задължително малко по "отворено" да звучи...ми май тва е...иначе с тва микрофонче твойто звучи супер Цитирай
Recommended Posts