eL_NinYo Отговорено Декември 14, 2004 Автор Отговорено Декември 14, 2004 Браво ! Доста точно се изрази
sw1tched Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 Любими са ми този на Machine Head последния , на Slipknot, на Fear Factory, на Morbid Angel От Българските : Колъо от Redrum Ама не съм барабанист и не мога да определя защо..вие да знаете случайно ? Edit: тамън си пуснах Morbid Angel-Drum Check
eL_NinYo Отговорено Декември 15, 2004 Автор Отговорено Декември 15, 2004 Ами аз такава музика не слушам и нищо не мога да кажа :think:
Urzulak Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 Хмммм! `начи любимите ми барабанисти са ми любими главно заради тяхната отличителност, което (що се касае до рока) е по-скоро рядкост при ритъм-секцията отколкото закономерност (както е при джаза да речем). И действително пиротехниките и скоростта съвсем не са ми критерий за това да се кефя на някой дръмър. По специално аз уважавам много споменатите тука чичо Върджил (Донати), чичо Денис (Чеймбърс), бате Майк (Манджини),освен това и Тери Бозио, и Тим Аликзандър, и Дани Кери и...(още около 20, не повече :hello: ) Но преди всичко боготворя Марк Зондър... Уникална полиритмика, категорически метроном! :green: С една дума ТОЙ Е!
KING4o_kardana Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 еми мене ме кефи стила на ДЕНИС БУЛ свири в SINPHONIA и EVIL MASQUERADE!!!!!!!!
Sturmfuhrer Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 Аз ще кажа само 1: Mikey Dee - е тва момче е ИЗРОД! Ултра як е (Motorhead)
Spaz Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 съгласен. Аз имам 3-ма любими барабанисти : Ian Paice , Vergil Donati (Planet X) , Mike Portnoy (всички го знаете) 1. Ian Paice. За мен той е мнооого добър и за времето си и изобщо понеже вкарва много динамика и хъс в свиренето си. Прави некви луди неща по тупаните и има сценично присъствие ... Абе мноу яко свири ... 2. Vergil Donati. Тоя е откровенно ненормален. Такива работи друг не може да изсвири и ИЗМИСЛИ ...просто е класика и е срам за всеки себеуважаващ се барабанист да не го е слушал и учил ... 3. Mike Portnoy. Мисля ,че е ненужно да ви разправям ,че е супер разнообразен, точен, перфектен в свиренето си, идиот, пич, бог и т.н. ...
MDFk Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 момци,ще съм ви благодарен ако ми кажете мнението си за барабаниста на Симфъни Екс,как дъ фък се казваше.. :idea: ..Джейсън Руло!да..4е мене ми допада,както и Портной и Саймън Филипс.що?ми предполагам 4е имат интересни аранжименти и дух в свиренето си.кефят ме просто.това са хора които могат да изместят центъра на песента както си искат..според мен.аз свиря на 5 и 6 струни.може и да греша.
Радослав Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 (Редактирано) Момци... може ли да ви помоля да кажете от къде могат да се изтеглят някакви лошотийки :twisted: (формата е без значение), че отскоро съм фен и не съм особено запознат с барабаните, а искам да се уча и развивам . Благодаря ! Поздрави ! адраммалецх Редактирано Декември 28, 2004 от Радослав
sub_eleven Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 Chad Sexton (311) - щото стила му е супер
Delyan Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 Абе ееееееейййййййй, тук си имаме СТОЯН ЯНКУЛОВ (СТУНДЖИ)!!!
HanSolo Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Брабаниста е преди всичко мислене.Брабаниста трябва да е естет по душа.Както казваще Гепи/много отдавна/-туй баскитарата ни е гумнастически урид!Заслушайте се повече в концертите на ТОТО със Саймън Филипс,гаранция че ще откриете много повече отколкото в при първо слушане.Стъпка номер:2.Сравнете го с другия великан Джеф Поркаро и открийте десетте разлики.Страхотен импулс,великански груув,и невероятно чувство за импровизация.Барабаниста обикновено,не е това което свири в едно 7 или 30 минутно соло.Барабаните винаги са част от музиката.Спомнете си вица за двамата барабанисти и цигуларя!
MDFk Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Спомнете си вица за двамата барабанисти и цигуларя! ъъъъ,некои басисти оба4е не го знаят :green: ...
Recommended Posts