MR_STENCH Публикувано Юни 30, 2009 Публикувано Юни 30, 2009 Натъкнах се на предложението за въпросният софт (естествено от нашият съфорумник Black Bird ) в една тема засягаща саунда на Metallica та реших и аз да го пробвам набързо. Оказа се наистина сполучлив опит за постигане на звук близък до "Черният" албум на групата. Възможностите за настройка са минимални... тона.. един и същ но пък... сполучлив . Най-приятното е, че общо взето не е нужно нищо допълнително дори и на Default обажда достоверно. С малко допълнително EQ и няколко трака ще къса глави . Драснах набързо две китарки върху един бекинг трак Не ме бива в свирнята . Няма допълнително обработка просто VST-то на Default. http://www.4shared.com/file/115115975/ac14c88a/Mix.html Цитирай
sardaesox Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 (Редактирано) Супер е!!!....ама не можах да намеря свестен линк за това ,въпреки че е безплатна.Свалям само някакви файлове ,в които няма длл-за зареждане в кюбейса . Редактирано Юли 1, 2009 от sardaesox Цитирай
sardaesox Отговорено Юли 4, 2009 Отговорено Юли 4, 2009 Оп,и аз да пусна семпъл с дамит,сложих му и малко импулси от Налбантов.Има още какво да се желае,ама смятам че тоя дамит е супер,еле пък комбиниран с импулси DAMMIT Цитирай
Recommended Posts