velit Публикувано Юни 29, 2009 Публикувано Юни 29, 2009 как да си мушна китарата в компа?Моля кажете...мерси Цитирай
billymilano Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 ми ако има някъде дупка - мушкай смело Цитирай
Yo The Real Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 Най-важния въпрос е какъв кабеляк трябва. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 Абе ръгай по дупките, то ш'са чуе Прочети темата "ПРОЧЕТИ ТОВА, АКО СИ НАЧИНАЕЩ!", която е "закърфичена" отгоре на този раздел - има достатъчно писано...Още в първия пост...Още в началото на раздела...Още на мястото, което ти излиза пред очите, когато отвориш този раздел... Цитирай
noflip Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 човек като пуснеш такава тема с такова заглавие и хората после видят каква е няма да получиш много положителни отговори. потърси с търсачката има множество теми за китара през PC аз самия свиря така но съм обяснявал прекалено много пъти едно и също в подобни теми и не ми се пише пак. разрови се и ще получиш отговори. Цитирай
horsefucker Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 1. Инсталираш ASIO 4 All v.2; 2. Инсталираш Revalver MK3 - може да свалиш демото от сайта на peavey, или оригинала (торент от google); 3. Купуваш си преходник - от телефонен към РС жак (има в Конрад електроникс на бул. Христо Ботев) - струват 60 стотинки; 4. Слагаш преходника от единия край на жака и го пъхаш в Line-in (ако не се лъжа синия жак, но то си пише) канала на саунд картата си; 5. Пускаш Peavey Revalver MK 3 и даваш следните настройки - File -> Audio Devices: Input Device - Asio4all v.2, Output Device - Asio4all v.2. 6. Пъхаш другия край на кабела в китарата си и си готов да свириш. ПП: Имай в предвид, че по този начи няма да може да слушаш музика или да гледаш видео със звук и да свириш едновременно. Ще може или само да свириш, или само да слушаш. Затова всички програми с аудио аутпут трябва да са спряни, иначе няма да се чуе китарата. Поздрави. Цитирай
Recommended Posts