Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Направо ме болят ушите понякога от глупостите дето го свиря,колкото и странно да звучи :)

да бе верно в някои ноти дето свириш няма много логика, но като цялостен фиил много добре става :P

Отговорено
Направо ме болят ушите понякога от глупостите дето го свиря,колкото и странно да звучи :ph34r:

да бе верно в някои ноти дето свириш няма много логика, но като цялостен фиил много добре става :)

Не ставаше въпрос конкретно за случая,по принцип съм доста критичен към избора на ноти в импровизирането.Но определено съм на принципа,че грешни ноти няма има само по-малко или повече удачни.Иначе,ако теоретически исках да свиря само "правилните" ноти не би било проблем,но лично на мен това не ми е интересно.

Владо

Отговорено

идеята ми беше, че няма добра спойка между отделните фрази - малко накасано става солото. наблегни повече на развитието на мотивите. вземи една проста идея и си поиграй с нея - 'milk it', както се казва :ph34r:

Отговорено
идеята ми беше, че няма добра спойка между отделните фрази - малко накасано става солото. наблегни повече на развитието на мотивите. вземи една проста идея и си поиграй с нея - 'milk it', както се казва :ph34r:

ОК,ще го имам наум!Мерси!

Владо

Отговорено
Браво Владо :)

Кефи :)

Ама басис'чето да го бяхте оставили да го чуем :))

ПС: с virtual dub можеш много лесно да едитваш видео файлове

Мерси Ники,

ще го пусна басиста и той да се изяви :D Ми,аз с Virtual Dub ги правих нещата,но пак са големшки файловете :ph34r:

Владо

Отговорено (Редактирано)

да бе верно в някои ноти дето свириш няма много логика, но като цялостен фиил много добре става :D

Не че се заяждам, ама: ти сериозно ли го мислиш това?!?

Интересно ми е какъв ти е критерият за "логика", защото много пъти сме си говорили тук, че така или иначе много от "законите" на музиката не се спазват и не трябват да се спазват в джаза и фюжъна да речем - там всичко е (както ти самият го наричаш) "фиил" (би трябвало да е "фийлинг" при БГ спелинг, но както и да е...).

Брей, че дълго изречение стана... :green:

Владо, не се връзвай - солото ти е прекрасно, много мелодично и добре обмислено. Не казвам това с цел да се правя на експерт, а само да изразя искреното си възхищение без много да превъзнасям когото и да било.

И за финал: "Истинският музикант трябжа да свири не това, което знае, а това което НЕ знае" (Майлс Дейвис :) )

Поздрави! :hello:

Редактирано от Steve_Vai
Отговорено

сори. засрамих се (това :) ли е емотикона). наистина е "фиилинг" - английския ми е поръждясал. колкото до критиките ми към адаша - бяха съвсем спонтанни.