croyden Публикувано Юни 28, 2009 Публикувано Юни 28, 2009 Рекох и аз да си "туря" едно видео на "свирнята". Имате правото да ме нареждате. Инфо за техниката: Камера TCM - цена 5 лева (6 лева ако е закупена с мини парфюм от невероятни миризми Биофреш). Китара Jackson (някой от Dinky - тата убий ме не помня цифрата) Процесор ZOOM G2.1 u (ако някой знае как се вади нормален звук от него ще съм му благодарен) 8 годишен компютър със звукова карта за 43 стотинки от битака. Не се смей! Гледай новините има световна финансова криза И не на последно място не знам нотите (не се шегувам). Полилея, кабела, обезцветяването, латекса по стените и липсата на нов такъв по тавана ще бъде цел на разискване следващия път. Ето го и въпросното видео: Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Юни 28, 2009 Отговорено Юни 28, 2009 Ръката с перцето (на видето е лявата ти) е доста скована. Мисля, че трябва да обърнеш внимание там. Цитирай
croyden Отговорено Юни 28, 2009 Автор Отговорено Юни 28, 2009 Всъщност е дясната (mirror ефект). Камерата е доста инертна и това заблуждава, но мерси за забележката все пак ще го имам в предвид. Цитирай
fluti Отговорено Юли 7, 2009 Отговорено Юли 7, 2009 Абе като за незнаещ нотите доста добре се справяш Браво, на мен ми хареса. Цитирай
Recommended Posts