Bo Yan Публикувано Юни 27, 2009 Публикувано Юни 27, 2009 Здравейте юнаци и юначки предлагам уроци по китара това лято докато съм в София. горе долу от средата на юли до 12ти август. специализирам в рок, соул, фънк, блус, РнБ, кънтри/блуграс и слайд китара. с огромно удоволствие бих обсъждал/преподавал теория на музиката. преподавам акустична, електрическа и класическа китара (класическа китара - само техника и постановка, репертоарът ми не е силен в момента, защото отдавна не съм се занимавал с класика). басисти са добре дошли - повече за теория. засега нямам идея за това колко ще струват уроците, но ще ви кажа като имам яснота. уроците ще са най-вероятно у нас, в Лозенец, до НПМГ. бих предпочел да носите собствен инструмент. уроците ще са по един астрономичен час, но ако искате повече или по-малко е ок. накратко за мен: завършил съм Нов Български Университет, специалност поп китара и Berklee College of Music с Music Performance. в БГ съм свирил соло, както и с банди като Джендема, 3 и 1/2, Карамел, Ицо Ламбрев (в пиано бар Джак и Синатра) както и с авторската ми група - Змей. В Щатите имам няколко награди за инструменталните ми умения като соло акустичен изпълнител и доброист (има ли такава дума? вече има) свирил съм с най-различни групи в повечето клубове в Бостън и Ню Йорк както и в Хавай (кеф), Чикаго, Сан Франциско, Лас Вегас, Солт Лейк Сити и т.н. повече инфо: www.youtube.com/boyanmusic www.boyanhristov.com www.myspace.com/zmei3 www.myspace.com/bhguitar www.myspace.com/boyanguitar www.myspace.com/b11trio чакам с нетърпение да ви видя! пишете тук или на ЛС. Благодаря! Боян Цитирай
Bo Yan Отговорено Юли 3, 2009 Автор Отговорено Юли 3, 2009 аз не че съм очаквал нещо, но такъв неинтерес направо ме хвърли в дълбок размисъл. Цитирай
Bo Yan Отговорено Юли 4, 2009 Автор Отговорено Юли 4, 2009 ето още малко инфо уроците ще струват 25 лева на час. получих съобщение от член на форума, който предложи мнението си, че няма интерес, тъй като съм в България за малко. държа да направя уточнение, че сериозността зависи от ученика, не от мен. резултатът от уроците при мен или при който и да е зависи от ученика. в България съм за малко (както вече дори хора които не познавам ми казват) така се възползвайте докато е време аз съм имал (без да преувеличавам) около 70 - 80 учителя по музика/китара (реално са повече) и с някои от тях съм имал един урок и никога не съм съжалявал за това да чуя нечия гледна точка, особено на добър музикант. ако има въпроси, питайте. Боян Цитирай
разбойник Отговорено Юли 4, 2009 Отговорено Юли 4, 2009 (Редактирано) Bo Yan: никога не съм съжалявал за това да чуя нечия гледна точка, особено на добър музикант Тази фраза ми хареса - има доста истина и заслужава да се подчертае Боян е добър китарист с разностранни умения в различни стилове, с усет и вкус към импровизацията, естет и освен това е истинска творческа личност. Малко са хората, които да умеят да изразяват такава богата гама от емоции с музиката си и които да се забавляват като него свирейки. С две думи - срещата ще си струва, дори и за месец! Редактирано Юли 4, 2009 от разбойник Цитирай
Bo Yan Отговорено Юли 9, 2009 Автор Отговорено Юли 9, 2009 Мерси Яворе забравих да кажа, че също така съм спец по отношение на отворени и модални строеве... ако някой го вълнуват тия неща... също така - ще скокна до морето около 4-5 август и по път бих могъл да се спра тук таме за тези от вас, които не са в София. очаквам с нетърпение много нови познанства! Цитирай
Bo Yan Отговорено Юли 16, 2009 Автор Отговорено Юли 16, 2009 Здравейте отново! От 3 часа съм в София и чакам с нетърпение да ви видя. Цитирай
Bo Yan Отговорено Юли 22, 2009 Автор Отговорено Юли 22, 2009 малък ъпдейт. ще пътувам между 2-3ти август до към 7-8ми и след това летя на 12ти, така че след 8ми вероятно ще намаля броя на дадените уроци - идвайте докато има днес свиря в София Лайв Клъб с поп певицата София, така че заповядайте да се видим ако имате възможност. както винаги, повече информация на www.boyanhristov.com поздрави, Боян Цитирай
spineless Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 Кофти че сега я видях тази тема Цитирай
Bo Yan Отговорено Януари 11, 2010 Автор Отговорено Януари 11, 2010 здравейте отново. ще си бъда в България след 25ти януари за около месец. ако има желаещи за уроци, да заповядат. поздрави, Боян Цитирай
alexnous Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 (Редактирано) ...Боянскииииии....аз бих направил една-две консултации.... Боян Редактирано Януари 29, 2010 от alexnous Цитирай
Bo Yan Отговорено Февруари 1, 2010 Автор Отговорено Февруари 1, 2010 Нушев, ти сериозно ли? Аз много бих се радвал да те видя! драсни ЛС ако искаш. ...Боянскииииии....аз бих направил една-две консултации.... Цитирай
Bo Yan Отговорено Август 15, 2010 Автор Отговорено Август 15, 2010 в България съм до края на октомври 2010 (+/- един месец) заповядайте на уроци от края на август/началото на септември. Условията са същите. Цитирай
Bo Yan Отговорено Септември 7, 2010 Автор Отговорено Септември 7, 2010 Уроците вече ще струват 30 лв. Предлагам и нова услуга - урок в уюта на собствения Ви дом. Цената на този вид урок ще бъде 60 лв. и продължителността ще бъде 40 минути. Това важи за град София. Ако има желаещи от други градове да учат при мен, нека ми пишат. В началото на темата подробно съм описал кой съм, какво правя, къде се провеждат уроците и т.н. И все пак очаквам някой да попита по колко са уроците и къде се провеждат. Да отговарям ли? Поздрави, Боян Цитирай
Recommended Posts