Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Аз също приключих със свиренето(не че не свиря,напротив,по-скоро не свиря с групи поради липса на време защото средствата са по-важни от някой цели :) ),но едва ли бих си шитнал барабанките,а и все по често ги разтривам,ей така,против запрашаване!!!Абе то бивш музикант,полицай и курва нали знаете че няма ^_^ !!!Поздрави!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има едно яко местенце в нета-Vintage drum forum(Сигурно доста от вас го знаят),а там има и една моя любима тема-Amati-Czechoslovakian drums ^_^ !!!Не съм на ти с английския,но пък там има доста снимки напомнящи на нашата музикантска действителност от близкото,а и не само....минало!Струва си да разгледате,просто чукнете в чичо Google:amati drums!!!Бих качил линк,............само да знаех как :) !!!Поздрави!!!

 

 

П.С.Надявам се поста ми да не бъде счетен за реклама на конкурентен форум,просто защото не смятам че другия може да конкурентен на този!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тактон,Трова и Амати бермутския триъгълник за българския социалистически барабанист! :D

 

Няма лощо Амати е голяма антика и в пряк и в преносен смисъл.И като звук и като качество на мен ми се струва че братята чехи за объщали почече внимание на външния вид на барабаните отколкото на подобряване акустичните им възможности.

 

Повече от десетилетие Амати не произвеждат барабани а само духови инструменти така че пазете ги ще станат колекционерска рядкост след 50-100 години :P

 

Току виж им се дигне пазарната стойност и с продажбата им купиш нова къща на внуците. :happy: хе-хе

 

Съвсем сериозно има едно малко барабанче тук във Мичигън мюзиъм /не е амати :happy: / на което са свирили по времето на Моцарт ,премиери на негови пърчета вярвайте ми едвали някой съвременен музикант ще иска да свири на него,но струва луда пара!

 

Та нищо чудно EX-FLAMES след време твоите барабани да ги държат в музей само защото ти си свирили на тях. :P

 

Между другото някой помни ли в "Оркестър без име" на Г.Мамалев барабаните небяха ли Амати????! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Между другото някой помни ли в "Оркестър без име" на Г.Мамалев барабаните небяха ли Амати????! :D

По-скоро Тактон!!!Но айде без неприязън към Амати!Все пак това наистина е марката на която са започнали повечето от нас,а и съм чувал наистина идеално звучащи такива :thumbs_up: !!!Поздрави!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сета беше най-уникалното Амати :recourse: което някога съм виждал(за жалост го разпродаде :-( ,а още по жалко е че аз разбрах прекалено късно :no: )!!!Такъв се опитвам да си сглобя(без рак системата,искам всичко оригинално Аматско),но още не мога да намеря том 10 и флор18!!!Просто не мога да схвана къде изчезнаха всички такива тупани :lol: които присъстваха в модел 4090?!?!?Преди години ги имаше почти във всеки оказион в Пловдив,но поради липса на средства не си ги купих,а сега когато съм готов да ги платя дори над реалната цена просто ги няма :D !!!Абе ще чакам,дай боже да си осъществя детската мечта :drummer: !!Поздрави!!!

 

 

междо другото аз имам том 10 . но сигорно е някав макет на истинския модел :thumbs_up::lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.