Glacierise Отговорено Ноември 10, 2005 Share Отговорено Ноември 10, 2005 И все пак, качих Gerritan в Twins-a. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InsArtTure Отговорено Ноември 10, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 10, 2005 (Редактирано) ^ И все пак е 3 ГБ. На мен целият ми хард е 14 Иначе вече тегля от Туинс. Но не иска да качва. Пише, че се свързва и... Редактирано Ноември 10, 2005 от InsArtTure Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Ноември 10, 2005 Share Отговорено Ноември 10, 2005 Свали си Edirol Orchestral тогава. И Hyper Canvas. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InsArtTure Отговорено Ноември 10, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 10, 2005 (Редактирано) Предложете ми с коя програма да работя. С фрути луупс лошо ли е? С Кюбейз добре ли е? Нуендо? А защо не иска сега да тегли???? Сутринта теглеше без никакви проблеми. Сайтът твърди, че има поне един сийдър, но не! Започвам да се отчайвам-не стига другите проблеми ами сега и това Редактирано Ноември 10, 2005 от InsArtTure Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Ноември 10, 2005 Share Отговорено Ноември 10, 2005 Sonar и Cubase стават. За писане на ноти - препоръчвам Sibelius. Има ги всичките по тракерите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InsArtTure Отговорено Ноември 18, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 18, 2005 Някой може ли да ми обясни защо по дяволите не мога да дърпам от twins-torretnts? Пише, че има сийдър, но не дърпа. Явно са си ограничили уплоуда, но защо и това ли е наистина. Как да дърпам програмите. Язък, че има такъв сайт. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Ноември 19, 2005 Share Отговорено Ноември 19, 2005 Ами ако ти е нисъл коефициента, имап закъснение преди да дърпаш новите. Ако дърпаш стар и не става, виж дали имаш проблеми с NAT. Можеш ли да дърпаш през други тракери? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InsArtTure Отговорено Ноември 19, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 19, 2005 Ами разбира се-нисък ми е коефициентът. Но там пише, че трябва да чакам 24 часа. А аз не съм го пускал цяла седмица. От други тракери си дърпам без проблеми. Какво е това НАТ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts