motorbreath Публикувано Ноември 5, 2005 Публикувано Ноември 5, 2005 Някои да може да ми направи солото на Надежда на БТР много ми трябва пък нещо не мога да го изкарам.Ако може на ГП3 формат ама ми е все тая 4естно казано Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Не мога да я намеря. Прати ллинк към нея, и ми кажи кое точно соло. Цитирай
motorbreath Отговорено Декември 3, 2005 Автор Отговорено Декември 3, 2005 ам дай мейл аз ще ти я пратя че то аз от сд я взех Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 (Редактирано) Ето, извадих солото: Указания: >6 - плъзгане по грифа нагоре до 6-то прагче 6> - плъзгане по грифа нагоре от 6-то прагче 6 6>8 - приплъзване от 6-то до 8-мо прагче 8 5^(75%) - извивка нагоре на 5-то прагче (75% от цял тон ) ~ - вибрато Забележка: Това се свири в МИ, БТР се настройват на РЕ ДИЕЗ, Ако има проблем, кажи да я оправя. Слагам файл, защото шрифта тук не е растерен, и няма да излезе правилно: http://z23.zupload.com/download.php?file=g...&filepath=16296 Редактирано Декември 5, 2005 от Evtim Djerekarov Цитирай
motorbreath Отговорено Декември 5, 2005 Автор Отговорено Декември 5, 2005 ей мноо благодаря следващия път кат пиеш бира си ммисли че аз съм те черпил(тва беше тъпо) Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 Като има среща на форума нема да се криеш ! Цитирай
motorbreath Отговорено Декември 5, 2005 Автор Отговорено Декември 5, 2005 ами къде са те тия срещи шото аз съм от русе и малко ми е трудно да идвам до софия Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 Нищо, шще пратиш една бира с DHL . Цитирай
NitroBGA Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 Сори, че така малко, ама не е ли настройката в Ре ( ясно е, че е Ре #) . Защото началните акорди си ги получавам много добре, абе въобще всичко си го свиря много добре в Ре... Цитирай
Icarus Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 Забележка: Това се свири в МИ, БТР се настройват на РЕ ДИЕЗ, Ако има проблем, кажи да я оправя. Песента е в ми бемол(ре диез). Идеята на човека е, че солото си го е вадил в нормална настройка, може би от мързел да си настройва китарата половин тон надолу (в смисъл казвам мързел не в кофти смисъла, и мен ме мързи да се ръчкам настройката ) Цитирай
NitroBGA Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 (Редактирано) разбрах идеята на човека, но аз я свиря в Ре и звучи, а той я свири в Ми, не че споря, просто от много време така си я свиря. И аз не си пренастройвам китарата. Идеята е, че началния ми акорд е Ре мажор (дори в настройка Ре диез мажор), който е бая различен от Ми мажор (в настройка Ми бемол мажор) Сиреч аз почвам с Ре диез E#---2 B#---3 G#---2 D#---0 A#---- Е#---- Ми бемол a не с Eb---0 Bb---0 Gb---0 Db---1 Ab---2 Еb---2 за солото може би няма значение (не може би, а просто няма), но за акордите разликата е огромна Редактирано Декември 15, 2005 от NitroBGA Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 Тогава ще се наложи да си транспонираш солото. Разгледай таблатурата, там всичко е вярно. Цитирай
MrN0oNe Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 А има ли някакъв шанс, някой да ми каже как се свири интрото на "надежда"-та... от скоро свиря на китара (или поне се опитвам ) ама не мога да си го изкарам сам... Цитирай
Recommended Posts