kraasi Публикувано Ноември 5, 2005 Публикувано Ноември 5, 2005 По нолко време на ден стържете....:guitar: (свирите) ?Едно и също ли свирите и какво или се различно ?В какъв стил най Ви харесва да дрънката? .... Пишете Цитирай
Topsun Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 доста ми е трудно да стържа на пиано ,но по принцип свиря около 2 часа касика (по неволя) и след това около 3-4 часа квото си искам.разбира се,че има неща които се зарибявам да свиря всеки път,но това е защото ме кефят.иначе си свиря разнообрази хави и от там се раждат доста парчета.абе хавата е да свириш колкото си искаш и каквото си искаш,не е номера зорлен да се напъваш да свириш стила е доста неопределен-квато хава се сетиш,квото ти е зарибено... Цитирай
Yiwigi Отговорено Ноември 6, 2005 Отговорено Ноември 6, 2005 Аз гледам да свиря възможно най-много време, но то просто няма как...И затова съм си запазил времето от 23:30 до към 1:30 Тогава е много приятно, спокойно и ползотворно :violin: Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 6, 2005 Отговорено Ноември 6, 2005 Аз гледам да свиря възможно най-много време, но то просто няма как...И затова съм си запазил времето от 23:30 до към 1:30 Тогава е много приятно, спокойно и ползотворно :violin: както и за писане по форуми и чатене в ICQ Цитирай
MadHatter Отговорено Ноември 9, 2005 Отговорено Ноември 9, 2005 Принципно свиря от 1-6 часа,зависи от музата...нещо напоследък не ме обича та по принцип свиря рокаджийски неща с малко джаз моменти,мъча се и над клавирни сола за пауър,но не ми се отдават много...абе свири се колкото и каквото искаш,ограниченията не водят до добри неща.развитие трябва да има. Цитирай
glezlata007 Отговорено Ноември 30, 2005 Отговорено Ноември 30, 2005 Ами аз,когато следвах в консерваторията,свирех по 8-9 часа,а рекорда ми е 13 часа(гот,а ,малко съм била ненормална,хихик),след което имах 2 години прекъсвация(заради група,с която трябваше да заминем в чужбина,но така и не стана поради ред причини,въобще-позната за вас история предполагам),умирах да свиря в група,но...попаднах на едни......както и да е!!! Та чак този август се разделихме най-накрая,кой от къде е,слава богу-олекна ми!!! И сега сядам да свиря отново за държавния си изпит,който ми тежи на съвестта от сумати време!!! И тъй като съм загубила форма,ще ми се наложи пак да си седна на Доминантата! Но-засега не издържам повече от час без да спра,а максимума за деня ми е 4 часа(кофти работа,а :think: )! Е,все пак свиря сериозно за изпита от една седмица,предполагам(и надявам се),че бързо ще вляза във форма!!! О,изписах света,така че спираааам,чао на всички!!! :green: Цитирай
miro Отговорено Ноември 30, 2005 Отговорено Ноември 30, 2005 И по сто часа да свири те все тая!От Милко Калайджиев по-добър няма! Цитирай
glezlata007 Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Ми да, Миро! На някои (часовете свирене) им помага (все пак,хич да не е),на други не... :wall: Цитирай
The_Snake Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 Аз гледам да свиря възможно най-много време, но то просто няма как...И затова съм си запазил времето от 23:30 до към 1:30 Тогава е много приятно, спокойно и ползотворно :violin: :wow: :wow: Не живееш в блок, нали? Аз ако свиря в 1 през нощта съседите ще ме изхвърлят от блока :green: Цитирай
Yiwigi Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 Аз гледам да свиря възможно най-много време, но то просто няма как...И затова съм си запазил времето от 23:30 до към 1:30 Тогава е много приятно, спокойно и ползотворно :violin: :wow: :wow: Не живееш в блок, нали? Аз ако свиря в 1 през нощта съседите ще ме изхвърлят от блока :green: В блок живея Само че свиря на синтезатор и се намалявам...или на слушалки Много сериозна причина да се предпочитат дигиталните пиана :read: :hello: Цитирай
RockoBG Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 И по сто часа да свири те все тая!От Милко Калайджиев по-добър няма! Хааааааааааааааа! Да практикуваме "Ефективен Пъблик Рилейшънс"* тогава. Иначе свирим, като не правим нещо друго, обикновено не толкова приятно, но според зависи. * Това е заглавието на една книга на пазара, както се досещате на ЧИСТ български Цитирай
Dogy9006 Отговорено Декември 4, 2005 Отговорено Декември 4, 2005 По-добре да ме беше питал колко време не свиря (ще взема да фана тендовагинит) иначе свиря поне 4 часа на ден и свиря едно и също (песните които ще правим с групата и една песен дриим тиътър Цитирай
glezlata007 Отговорено Декември 7, 2005 Отговорено Декември 7, 2005 Най-важното е да се свири всеки ден!!! И по 2-3 часа да свириш, ако свириш редовно всеки ден ще отбелязваш напредък, но ако свириш един ден 9 часа (ако щеш и 12) и след това една седмица си почиваш... :wall: Това искам да отбележа си е лично мое мнение!!! Цитирай
nik Отговорено Декември 24, 2005 Отговорено Декември 24, 2005 По 5 (пет) часа.Само чалга!!!!!!!!! CHALGA FOREVER Цитирай
Mike Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 Винаги идва проблемът с времето. Преди като бях на училище в музикална паралелка свирех повечко. От 2003-та насам свиря повечко сола и мога да кажа, че доста бързо се добива техника от това. Сега нямам много време за свирене, но два часа ми стигат, за да си припомня колко хубаво е да свириш нещо лекичко и постепенно да почнеш да беснееш :green: . Свирете по колкото време искате, но гледайте да изпълните целта, която сте поставили пред себе си за това време. Но постоянството венчае по-голям успех и напредък. Цитирай
Recommended Posts