borisd Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Здравейте искам да ви попитам дали пък случайно някой ги има нотите или табулатура или акорди или някаква идея за музиката на това според мен велико парче , принципно свиря на бас и искам да науча баса на парчето ,но ако го има цялото някой или даде идея откъде мога да се сдобия с него просто ще е чудесно ! Благодаря ви предварително Цитирай
borisd Отговорено Август 15, 2009 Автор Отговорено Август 15, 2009 Е никои ли не го знае това парче?!? Цък тука за парчето. все още не съм намерил нотите ...please HELP ! Цитирай
borisd Отговорено Август 17, 2009 Автор Отговорено Август 17, 2009 Много ти благодаря , Ивелине Цитирай
turntablism Отговорено Февруари 25, 2013 Отговорено Февруари 25, 2013 Ехе! От къде е изровено това Въобще има ли начин да се намерят повече неща от музиката на Тодор Колев, като ноти и табове? Аз наскоро слухарствах малко, басът на "Самотния човек" е много приятен и нетруден, всъщност като се позаслушам имам чувството, че мога доста от парчето да хвана, не само бас. Много съм се замислил с някой да се съберем и да изсвирим няколко парчета негови ей така за кеф! Цитирай
Recommended Posts