TONY Публикувано Ноември 5, 2005 Публикувано Ноември 5, 2005 сжалявам 4е навремето не купих един такав ибанец - беше на доста прили4на цена... (даже с 2 такива се раминах) но както и да е - отидете на страницата на ибанец - или айбаниз и вижте новите модели има и записани 3 сола на Tony Rohrbough ot BYZANTINE - изобщо свиренето му и звука на китарата - много ме кефят ДЯДО МРАЗ - да не ме забравиш за нова година - искам IBANEZ S Цитирай
npace Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 каква е цената? защото аз имам около 500 лева и ако изръся всички роднини за които се сещам за коледа или рождения ми ден (много са близко, 15 януари) Цитирай
bulby Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 (Редактирано) Пробвах един такъв S470 в магазина на Икономов в Благоевград и просто и очите и ръцете ми останаха в тази китара. А тремолото е... не мога да си представя по-добро и стабилно такова ! Цената е... подобаваща за такъв клас китара Редактирано Ноември 5, 2005 от Angermeans Цитирай
npace Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 не аз сериозно питам за цената ама на новите модели с Infinity адаптерите и - внимание - систем с лагери на тремолото?!? Цитирай
bulby Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 Китара с ZR тремоло за по-малко от 1200-1300лв - забрави... Цитирай
npace Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 еми не съм се надявал да е по-малко от 1000 де Цитирай
Sieger Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 Zero Resistance е върховата точка в развитието на флойдовете според мен! От техническа гледна точка е направо гениално, синтезира в конструкцията си всичките предимства на Lo Pro и Edge Pro. S Series винаги са ми допадали, сега още повече! Бих инвестирал след време, но за момента се наслаждавам на RGто ми Никога не можеш да имаш достатъчно Ibanez-и Цитирай
bigjav Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 Цена 1333 лева Има не6то, което не ми допада в тази китара и о6те не мога да преценя какво е Говоря за звук, разбира се, като визия разбива от километри. Аре! Цитирай
Smokejack Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 (Редактирано) Ахааа,да си дойдем на думата Аз имам Ibanez S при това къстъм със Seymour Duncan адаптери и искам да кажа на колегата отгоре,че е в голяма грешка за дето казва,че не му харесвала тая китара като звук.Звучи да си ебе майката,пробвал съм я на голяма сцена,издържа изпитанието повече от успешно. На 20 юни в зала фестивална и беше сефтето на голяма сцена понеже я имам от няколко месеца,иначе и в студио съм записвал с нея,просто няма по яка китара Абе S клас ,кво да кажа... P.S. А,който иска да я види да надникне в профила ми Редактирано Ноември 5, 2005 от Smokejack Цитирай
Sieger Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 Ахааа,да си дойдем на думата Аз имам Ibanez S при това къстъм със Seymour Duncan адаптери и искам да кажа на колегата отгоре,че е в голяма грешка за дето казва,че не му харесвала тая китара като звук.Звучи да си ебе майката,пробвал съм я на голяма сцена,издържа изпитанието повече от успешно. На 20 юни в зала фестивална и беше сефтето на голяма сцена понеже я имам от няколко месеца,иначе и в студио съм записвал с нея,просто няма по яка китара Абе S клас ,кво да кажа... Кажи две приказки за флойда моля те! Как е като усещане и точност (за точност няма смисъл да питам де )? Удобна ли е? С какъв стил музика я изнасилваш? Цитирай
Smokejack Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 Ужасно удобна е,поне за мен де Грифа на пипане е леко Les Paul-ски,ама на мен така ми харесва де.Вдействителност мисля,че ще е удобна за всяка ръка.Флойда е Lo Trs,но лично аз по чувствителен Lo Pro Edge не съм пипал а смея да твърдя,че съм свирил на всякви възможни инструменти.Все пак е и въпрос на лична нагласа и предпочитания.Механиката се настройва много лесно и веднъж нагласиш ли я,няма мърдане. Изнасилвам я с музиката на SJK Цитирай
wolfgang Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 Ахааа,да си дойдем на думата Аз имам Ibanez S при това къстъм със Seymour Duncan адаптери и искам да кажа на колегата отгоре,че е в голяма грешка за дето казва,че не му харесвала тая китара като звук.Звучи да си ебе майката,пробвал съм я на голяма сцена,издържа изпитанието повече от успешно. На 20 юни в зала фестивална и беше сефтето на голяма сцена понеже я имам от няколко месеца,иначе и в студио съм записвал с нея,просто няма по яка китара Абе S клас ,кво да кажа... P.S. А,който иска да я види да надникне в профила ми що да е в грешка колегата, той просто си казва мнението ;-) аз не съм чувал звукът , но не харесвам carved top и затова тази китара е извън сферата на интереса ми. според мен грешно мнение няма. всеки преценява за себе си Цитирай
Smokejack Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 (Редактирано) що да е в грешка колегата, той просто си казва мнението ;-)аз не съм чувал звукът , но не харесвам carved top и затова тази китара е извън сферата на интереса ми. според мен грешно мнение няма. всеки преценява за себе си А ти четеш ли изобщо внимателно кво съм написал или четеш първото изречение и почваш да се гневиш?Като не ти е интересна тая китара редно е да не я коментираш,тая тема явно е за хора,които имат интерес. Редактирано Ноември 5, 2005 от Smokejack Цитирай
Sieger Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 Ужасно удобна е,поне за мен де Грифа на пипане е леко Les Paul-ски,ама на мен така ми харесва де.Вдействителност мисля,че ще е удобна за всяка ръка.Флойда е Lo Trs,но лично аз по чувствителен Lo Pro Edge не съм пипал а смея да твърдя,че съм свирил на всякви възможни инструменти.Все пак е и въпрос на лична нагласа и предпочитания.Механиката се настройва много лесно и веднъж нагласиш ли я,няма мърдане. Изнасилвам я с музиката на SJK Мерси много! А 'щото и аз съм с Ло ТРС, имал ли си някакви проблеми с тоз флойд и правил ли си му нещо допълнително, защото моя не връша до нулата и много се дразня! Цитирай
Smokejack Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 Мерси много! А 'щото и аз съм с Ло ТРС, имал ли си някакви проблеми с тоз флойд и правил ли си му нещо допълнително, защото моя не връша до нулата и много се дразня! Абсолютно нищо допълнително не съм му правил освен настройките,които са нормални за всяка китара,която е нова.Ами виж си болтовете,които регулират височината на струните или самите пружини :think: .Другият вариант е да си отделиш един ден и две опаковки Валериан и да го бърникаш докато се намести. Цитирай
Recommended Posts