Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Реших да се представя още в началото на пребиваването си тук :(

На 17 години съм, от Пловдив.

С музика се занимавах преди пубертета (пях в училищния хор) и при настъпването на посочения вече период престанах, имах други приоритети.

Пролетта/лятото на тази година обаче се възвърна това желание, дори стана доста по-силно. Все още ми е рано да продължавам с чистото пеене, смятам да започна след две-три години, като през това време поразпявам чат-пат.

През пролетта обаче станах вокалист на една от най-известните пловдивски групи - Intestination. Съгражданите вероятно знаят за какво става въпрос, но за другите да поясня - това е black група, която от вече почти 6 години свири единствено и само кавъри :( Children of Bodom, Dimmu Borgir, Hypocrisy, Death, Norther, etc...

Възприемам тези вокали за вид пеене, макар да знам, че повечето от вас не са на това мнение най-вероятно.

В началото на лятото с приятели основахме група (в подписа), която планирахме от доста време. Напредваме малко по малко, макар все още да сме уникално зелени. В крайна сметка всеки е тръгнал от някъде, а ние решихме да тръгнем от нулата - от нулевите си познания, от мистерията, която беше (и отчасти все още е) звука и т.н. Надявам се, че след година-две ще бъдем една група на ниво, но това е една друга тема :D

На инструменти не свиря. От време на време налазвам "синтезатора", който имам вкъщи (Yamaha PSR19... кой се е срещал с него знае за какво става въпрос), подхващам и акордеона, още по-рядко. Правил съм опити да свиря на китара, но въпреки, че съм се справял не чак толкова лошо, винаги съм усещал, че този инструмент просто не е за мен :(

Музикалната теория ми е елементарна, в момента я сверявам с книжката на г-н Хаджиев :D

Слухът ми не е трагичен, но не е нищо особено. Мога да настроя китара, де :D

За почитателите на метъл музиката, създател съм на hedonbg.com.

Слушам всякаква музика в общи линии, дори някои елементи от поп-фолка. Основно наблягам на рок и метъл, обаче :D Любими групи: Hypocrisy, CoB, Norther, Amon Amarth, Nightwish (до известна степен), Dark Tranquillity, Insomnium, Catamenia, Edguy, Ensiferum, EToS, EVERGREY (\m/), Graveworm, Iced Earth, System of A Down (каквото и да си говорим, тези типове правят удивителна музика) и т.н. Почитател съм и на Фил Колинс, ABBA, Smokie...

Нямам представа защо направих такова обстойно представяне, може би просто подсъзнателно слагам картите на масата, за да видите колко съм зелен. Доста понаучих от този форум за двете седмици, в които го чета и се надявам да се продължава в същия дух :D

Та... здравейте :hello:

Редактирано от Niilo
Отговорено
Абе Цвятке, къде му се месиш на момчето :killyou: Ай събрахме се B)

я абе колко хора познавам тука без да знам :( ти кой си? :hello:

Отговорено

добре дошъл, радвам се, че още един от и без туй малкото фенове на мело дета се присъедини към нашия форум, желая ви много успехи в начинанието, фащаи Анри за ушите и почвайте да правите записи! :):)