tednet Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Здравейте Искам да продължа да си развирам вокалните способности и за това ми трябва учител по пеене в София. Досега съм пял в хора на Американския Колеж, но тъй като госпожата заминава за чужбина, а и идва лято, няма кой да ми помага... Ето предишната ми тема ако някой се интересува... http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry446320 Много хора ще ме кажат, че вече има теми. Признавам, наистина има теми по тоя въпрос, ама къде е най-важното, детайлите за контакт? Единственото което намерих е сайтът на Георги Мирчевски. Не се оплаквам, но искам да имам повече избори. Та да си дойдем на думата. Или напишете името на преподавателя заедно с телефон, скайп, е-майл или каквато информация имате, или ми я напишете на ЛС. Благодаря ви предварително, Тео Цитирай
Skopski Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 Да благодариме на всички Колеги дали инфо по темата. Мерси!!! Цитирай
jpa Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 Борис Самаринов тел:0888143709 скайп:maugly_extreme Цитирай
Recommended Posts