Bo Yan Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 - да видиш как вием като вълци - същото парче, ама по-стегнато (доколкото може - то без джем не бива...) Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Юни 21, 2009 Отговорено Юни 21, 2009 Може би си фен на Umphrey's McGee? Малко ми напомни на тях като визия. Те са може би една от най-добрите банди в момента. Цитирай
ultramega Отговорено Юни 21, 2009 Отговорено Юни 21, 2009 Много ме израдваха изпълненията и композициите. Непринудени някакси и с много настроение Кажи нещо повече за бандата... Цитирай
Бицев Отговорено Юни 22, 2009 Отговорено Юни 22, 2009 Аре стига бе - нЕма такова животно! Ти си цял един Keller Williams - с примесени либерални дози от Michael Hedges та даже и от John Mayer и от кого ли не! И сравнението с Umphrey's McGee не е хич безпочвено. (Извинявай ако те дразнят сравненията - оригинален си, те са само за отправка и леко сваляне на шапката). Слава Богу, че случайно попаднах на тоя пост, та отидох да ти видя сайта и да ти чуя другите работи. Кефиш ме страшно - и жалко, че си ми малко далече, ей с такива музиканти обичам да работя И малко ти завиждам за NY - прав си, че музиката там е като никъде... Лондон може би се доближава, но съм малко извън, в моите гори освен някой блуз джем в пъба, друго няма какво да се случи... Много си направил, тепърва много повече ти предстои - на слука! Цитирай
Bo Yan Отговорено Юни 25, 2009 Автор Отговорено Юни 25, 2009 мерси много за хубавите думи, момчета! за пръв път чувам за умфри мкгйи не е лош, но е малко по-твърд за вкуса ми. иначе бандата е просто за забавление, не сме репетирали нито имаме сериозни планове, просто си свирим, веселим се и ядем безплатно и докарваме по някой лев... хм, долар... все тая... www.myspace.com/b11trio иначе имам трио и в ню йорк ама е по-малко фън - свирим само за кинти.. иначе музикантите са убийци... келър уилямс е много готин, трябва да го преслушам... барабаниста на триото в бостън му е голям фен.. ето едно видео където ме накара да свиря едно негово пар4е, малко на ташак, ама то нали е веселба... иначе по отношение на музиката ми, ето тук има малко повече разнообразие (защото се интересувам от много стилове, та е трудно на едно място да се покаже всичко) www.myspace.com/boyanguitar Цитирай
Recommended Posts