Victoroth Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 Здравейте момци, Искам да ви попитам понеже видях че се продава Marshall Lead 12 , в един магазин тук чисто ново. Кубето е с 10" Celestion говорител и въпреки че пише 12 W е много силно (по-силно е от уредбата ми която уж е 100W). Искам да ви попитам някой по запознат с Marshall-ите да каже дали си заслужава за цената за която се продава - 200 лв. Доколкото разбрах кубето е от 1986 г. , там някъде.Пробвах кубето, хареса ми много като тон и звучене, но искам да попитам и вас Ето и една снимка за пояснение : Цитирай
sasoh Отговорено Юни 19, 2009 Отговорено Юни 19, 2009 (Редактирано) 200 кинта звучи нормално като за комбо с 10" говорител. Това за мощността няма да го коментирам. Защо пусна нова тема, а не провери как вървят подобните в купувам/продавам? Редактирано Юни 19, 2009 от sasoh Цитирай
Valserp Отговорено Юни 19, 2009 Отговорено Юни 19, 2009 Цената, за която се продава е реална, вече от теб зависи, дали искаш да ги дадеш. Цитирай
bratmito Отговорено Юни 19, 2009 Отговорено Юни 19, 2009 За какво ще го ползваш? Четох доста за тези усилватели и слушах доста семпли,понеже ми трябваше прост предусилвател за домашно усилвателче.В крайна сметка се спрях на този модел. За домашен усивлател е перфектен.Драйв канала е добър като за такъв усилвател,типично маршалско звучене,чистия става.Бих го предпочел пред MG серията или пред Фендерските FM.Според мен 200 лв е много добра цена.Само не ми е ясно как е чисто ново,след като тея усивлатели са произвеждани 80-те години.Изглежда чисто ново или наистина е такова? И все пак за репетиции с барабанист няма да е достатъчен. Имайки предвид за тези пари какво друго може да се вземе бих избрал този Маршал! Цитирай
Recommended Posts