stevie wonder Отговорено Юни 19, 2009 Отговорено Юни 19, 2009 Ивелиниеееееееее , Чуй версията на Дядо Джордж Бенсън Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 19, 2009 Автор Отговорено Юни 19, 2009 Да чух, ама не е ли малко преиграна? Иначе е яка, де! Цитирай
Polyphone Отговорено Юни 19, 2009 Отговорено Юни 19, 2009 Браво, Ивелине! Ти си готов за Take 6!! Цитирай
Aquarelle Отговорено Юни 19, 2009 Отговорено Юни 19, 2009 (Редактирано) Ще си позволя да направя коментар от моята скромна позиция, която е само израз на лично мнение: Това парче съм го слушала доста и мога да кажа, че в този си вид ми звучи малко монотонно, липсва му т.нар. groove в ритъм секцията, както и че на места вокала фашивее малко (да, знам че има доста алтерации и ги чувам съвсем ясно), което на мен лично ми изглежда като леко претупване, защото качествата ти, Ивелине, си личат и аз не ги оспорвам Не съм сигурна дали този пад е точният такъв за това парче...знам, че background-а от гласове, който са направили Take 6 не може да бъде наподобен просто ей така... Мисля си, че би могъл да направиш повече с това парче, с оглед на това, което съм слушала във форума като твоя продукция Поздрави и не ме взимай твърде насериозно Редактирано Юни 19, 2009 от Aquarelle Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 20, 2009 Автор Отговорено Юни 20, 2009 (Редактирано) Напротив - права си на 100% Просто не намерих време (какво да направя, като са направили PRISON BREAK толкова интересен ) да запиша всичките гласове, но мога да драсна тези в началото ПОНЕ, че са много манияшки. Освен пада, барабаните също са ужасни, както и лекия щрайх...баса дори не се чува! Но това беше единственото, което имах инсталирано на компа в кухнята, където записах и фалшивия вокал но на места има и верни тонове! Признавам си, че е бая претупано това изпълнение, и че има доста работа по него - най-малкото жена ми ме помоли да запише сакса в началото и да изпее женската партия, а ма мен от мързел дори и т'ва ми се видя много Друг път няма да се излагам с неща, които уча докато записвам Сериозно - гледах да надраскам някакъв инструментал за 10 мин., който да ми е за подложка на гласа...дори не знам 'що го постнах т'ва л*йно тук... Дори реверба на вокала е от плъгин за мастрериране!! P.S. Като ми поулегне парчето, ще го драсна на ново - много ми е сУраво и кУраво още... Редактирано Юни 20, 2009 от Ивелин Цитирай
johniebgood Отговорено Юни 20, 2009 Отговорено Юни 20, 2009 Браво, бе! Знаех, че пееш, ама чак пък толкова... Мен ме кефи много, супер тембър и доста добра техника, искам и аз! Цитирай
stevie wonder Отговорено Юни 20, 2009 Отговорено Юни 20, 2009 Ивелиниеееееееееееее Mood for Love не означава че трябва да заспиваме на това парче.Ако обичаш веднага да промениш бекингтрака ,че Щ те прииибияя Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 20, 2009 Автор Отговорено Юни 20, 2009 (Редактирано) К'во искаш бе Кирильеееее... нали си написах в началото "малко реуах" ОК бе, ше го Управя другата седмица. P.S. Май наистина ще се окаже, че на това парче се кефят само музиканти...на останалите им звучи като Jazz-Rap! Редактирано Юни 20, 2009 от Ивелин Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 24, 2009 Автор Отговорено Юни 24, 2009 Понеже ми осрахте инструменталното оформление ... и с право - за това ви пускам само вокала, акапелно. Цитирай
bras72 Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 много си добър ей! не барвам пианото и микрофона след като те чуя цаля седмица действаш обезкуражаващо Цитирай
Recommended Posts