Snowwhite Отговорено Октомври 17, 2006 Отговорено Октомври 17, 2006 Мислим, дека е 'убаво да не се правят в последния момент, оти некои 'ора работим, 'одим в свободното време по репетиции чат-пат и изобщо не сме "на повикване", а ни требе организация. Те тАва липсва у трая секСия, не друго... Такива неща - особено ако верно ш'е се пее, а няма само да се пие - се казват овреме, че първо има много болни баш те сега у тоя сезон(не съм аз, мо'йта ангина си я знам к'во сака), второ - да може всеки да си натамъни графика и да си освободи ден отсега, че някои сме "нормирани" Отсега казвам, че само вторник, петък и събота съм свободна - всяка седмица - ако на някого съм му любопитна що за птица съм, или веч' ме знае и му липсвам, раз'ир'ш ли - нека го има предвид. Извинете за вниманието! Цитирай
Mandalay Отговорено Октомври 17, 2006 Отговорено Октомври 17, 2006 Я, да му се невиди, Снежанка се появи! Видях, че беше писала някъде наскоро... май в темата за говорилнята, но си мислих, че е некъв мираж По темата! За петък вечер мисля, че и аз ша мога, само да не е сегашния, че няма да съм в София. Цитирай
Snowwhite Отговорено Октомври 17, 2006 Отговорено Октомври 17, 2006 Мандалейче - 'айде верно да се разберем с теб отсега за другия петък, а те покрай нас може и да се прилепят и други Цитирай
Mandalay Отговорено Октомври 17, 2006 Отговорено Октомври 17, 2006 Ми, супер. В най-лошия случай, обаче, ще се освободя към 22ч. А къде да ходим? Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 17, 2006 Автор Отговорено Октомври 17, 2006 (Редактирано) Ами аз овреме подбудих дискусията, това че никой не и обърна внимание не е по моя вина Любо, не се бъркай където не ти е работата, моля те И ако може, ай да не обръщаме "Вокали" в "Говорилня". Има ли удобност за това??? Темата засяга само и единствено ЕВЕНТУАЛНИ БЪДЕЩИ ФОРУМНИ СРЕЩИ ЗА ВОКАЛИ. Нищо друго. Ама съвсем нищо! Редактирано Октомври 17, 2006 от CorvusCorax Цитирай
Snowwhite Отговорено Октомври 17, 2006 Отговорено Октомври 17, 2006 Ми, супер. В най-лошия случай, обаче, ще се освободя към 22ч. А къде да ходим? Най-добре би било да е някъде, където може да се остане цяла вечер без да се сърди някой, че се смея много и че вдигаме прочее ЗВУК(не шум )... Ако не се измисли закрито теренче - можем и да сме в старата форумна кръчма, където се видяхме с тебе преди е-хе - да не казвам колко време. Дето си пяхме за Гумените мечета Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 17, 2006 Автор Отговорено Октомври 17, 2006 Приемате ли ме и мен за тия гумени мечета (Монка, ще ти пеем в трета октава със Снежанка - не можеш да откажеш ) Та коя е окончателната дата за следващата вокалска среща уж не съм организатор, ама...)? Цитирай
Snowwhite Отговорено Октомври 17, 2006 Отговорено Октомври 17, 2006 Петък, 27-ми - 18:30 като час май е добре... Ама за мястото - не знам?... Цитирай
Termy Отговорено Октомври 17, 2006 Отговорено Октомври 17, 2006 Аре!!! Тъкмо се чудех как да набутам всичко този петък и вие дадохте решение на проблема. Другия петък съм на линия. Дали ще се пее или - не, за мене няма значение. Мисля да пийна едно - две и тогава по принцип си звуча зле :violin: Така че, ако се ходи на караоке, имайте предвид, че ще трябва да ме търпите! Муахахахахахахахаха!!! Цитирай
Mandalay Отговорено Октомври 17, 2006 Отговорено Октомври 17, 2006 И аз ще съм на линия, само дето може да е по-късничко. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 18, 2006 Автор Отговорено Октомври 18, 2006 Ами ако ще се точим един по един, май най добре да си е във форумното кръчме, а? Че и аз не знам кога ще мога да пристигна. Цитирай
toshevski Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 Ей, здравей, Снежанке! :hello: Радвам се, че се появи! Дано си на линия тия дни да направим едно виждане... Та, по темата... значи на 20ти срещата отпада? Отлагането й е за 27ми ли последно? Нека сложим час и дата твърдо за да няма конфликти! А и друго- мисля си, че като час 18:30 е малко раничко, имайки впредвид, че някои хора са на работа, други учат... какво ще кажете за 19:30 или 20:00? Също си мисля, че класическото място "на попа" ще е добре като се има впредид, че ще има разногласия относно мястото, така че- дайте да се съберем там и ще решим на място!?! Цитирай
Snowwhite Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 Добрютро, Тошев! ! ! 'Ми идеята май е да не се решава на място, че да можем да сме сигурни, че ш'е се настаним на читаво място, дето да не трябва да се местим от него след час-два. Пък и ако Мандалей и други хора ще дойдат по-късно - хубаво е да знаят директно къде отиваме, че надали ще можем да обясним на всички в движение. Най-добре е да се съберем някъде по домашному, но т'ва е кауза пердута, дет' се вика - имаме още време да решим окончателно де - засега имаме една кръчма като предложение, дето да знаем, че можем да откараме до сутринта. Ако се сещате за още - давайте идеи, че да можем да подберем наистина удачно място. Цитирай
ronia Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 Добре дошла отново, страннице :hello: Както чета, още няколко човека се интересуват къде могат да се присъединят след десет вечерта на 27.10., така че нека да се уговорим за сигурно място. Тошевски е забравил какво скитане пада от Попа. А и хладничко е вече... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 18, 2006 Автор Отговорено Октомври 18, 2006 Никакъв Поп - пневмонията от миналата година ми стига!!! Аз съм за кръчмата на Кръста - там е топло, има Цецка и работи до... Работи винаги Цитирай
Recommended Posts