Jump to content
Българският форум за музиканти

Carvin Legacy 2x12 Combo


Telerig

Recommended Posts

Драснах набързо няколко семпъла с легасито на Емо от Fyeld, услужи ми с него за записи ( :cheers2: Мерси Емка! :) ) и реших да подсигуря и форума с представа за звука на това животно :) С две думи покъртителен амп, семплите не дават представа за силата, но е абсолютен звяр - помещението в което посвирих е голямо около 30 квадрата, но на 2-часа волюм и драйв не се стоеше близо до него просто ме отнесе. Драйва е някъде наполовината но има мегдан за още много..състейна е просто убиец. Аз лично съм очарован от този усилвател мисля, че е абсолютно универсален за всякакъв стил. Има си както собствен характер и звук, така и опции за да си направиш много различни варианти ако се заиграе човек с корекциите, които между другото са изключително семпли. Като недостатъци мога само да отбележа, че е изключително тежък и мощен - за свирене вкъщи и малка репетиционна не става. Въпреки това е смазващ амп за мен. Микрофоните са класика см57 и е609 на зеннхейзер разположени са по един на говорител под 45 градуса към периферията. Китарката си е моята стара и вярна дружка ЛТД Н207. :cheers2: Вляво е см57-цата, вдясно е е609-ката траковете са стерео без никаква обработка с лек ревърб от комбото, който на места спирам да се чуе...другото което се сещам е, че свиря глупости, но просто се кефех:) Това е положението общо взето. :girl_witch:

 

Carvin Legacy Drive channel

 

Carvin Legacy Clean

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А защо не ми бачкат линковете ?

 

Иначе преди 3-4 години на MusikMesse Frankfurt посвирихме на един такъв с колега Stone Free и имах чувството че сам свири.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А защо не ми бачкат линковете ?

 

Иначе преди 3-4 години на MusikMesse Frankfurt посвирихме на един такъв с колега Stone Free и имах чувството че сам свири.

 

 

Не знам при мен работят, но ако има нещо пробвай да напишеш telerig в търсачката вляво на сайта www.netmusicians.org и трябва да ти излязат няколкото семпли които съм качвал, първите два са на легасито...между другото и аз имах подобно чувство :girl_witch:))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Много мек е звука доколото го помня и това създава едно такова усещане... Ммм все едно го няма насичането при смяна на позициите, не знам как обясня точно...

 

Едит: Явно е било нещо от нет-а ми. Този път си заредиха както трябва и като гледам, правилно го помня звука :girl_witch:

Редактирано от fLiSk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.