Telerig Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Драснах набързо няколко семпъла с легасито на Емо от Fyeld, услужи ми с него за записи ( Мерси Емка! ) и реших да подсигуря и форума с представа за звука на това животно С две думи покъртителен амп, семплите не дават представа за силата, но е абсолютен звяр - помещението в което посвирих е голямо около 30 квадрата, но на 2-часа волюм и драйв не се стоеше близо до него просто ме отнесе. Драйва е някъде наполовината но има мегдан за още много..състейна е просто убиец. Аз лично съм очарован от този усилвател мисля, че е абсолютно универсален за всякакъв стил. Има си както собствен характер и звук, така и опции за да си направиш много различни варианти ако се заиграе човек с корекциите, които между другото са изключително семпли. Като недостатъци мога само да отбележа, че е изключително тежък и мощен - за свирене вкъщи и малка репетиционна не става. Въпреки това е смазващ амп за мен. Микрофоните са класика см57 и е609 на зеннхейзер разположени са по един на говорител под 45 градуса към периферията. Китарката си е моята стара и вярна дружка ЛТД Н207. Вляво е см57-цата, вдясно е е609-ката траковете са стерео без никаква обработка с лек ревърб от комбото, който на места спирам да се чуе...другото което се сещам е, че свиря глупости, но просто се кефех Това е положението общо взето. Carvin Legacy Drive channel Carvin Legacy Clean Цитирай
inqubus Отговорено Юни 15, 2009 Отговорено Юни 15, 2009 Чувал съм го наживо това животно като свирихме заедно с Fyeld в Русе. Нямам думи, наистина убийствен звук Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 15, 2009 Отговорено Юни 15, 2009 А защо не ми бачкат линковете ? Иначе преди 3-4 години на MusikMesse Frankfurt посвирихме на един такъв с колега Stone Free и имах чувството че сам свири. Цитирай
Telerig Отговорено Юни 15, 2009 Автор Отговорено Юни 15, 2009 А защо не ми бачкат линковете ? Иначе преди 3-4 години на MusikMesse Frankfurt посвирихме на един такъв с колега Stone Free и имах чувството че сам свири. Не знам при мен работят, но ако има нещо пробвай да напишеш telerig в търсачката вляво на сайта www.netmusicians.org и трябва да ти излязат няколкото семпли които съм качвал, първите два са на легасито...между другото и аз имах подобно чувство )) Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 15, 2009 Отговорено Юни 15, 2009 (Редактирано) Много мек е звука доколото го помня и това създава едно такова усещане... Ммм все едно го няма насичането при смяна на позициите, не знам как обясня точно... Едит: Явно е било нещо от нет-а ми. Този път си заредиха както трябва и като гледам, правилно го помня звука Редактирано Юни 15, 2009 от fLiSk Цитирай
defect Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 Коце, като му сменя лампите запиши семпли пак, разликата ще е покъртителна, тия като бяха нови звучеше много по-яко Цитирай
Recommended Posts