Delyan Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 Аз също!!! п.п. Не се нервирай де!!! Нищо лошо не съм казал май!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 2, 2004 Автор Отговорено Декември 2, 2004 Аз също!!! п.п. Не се нервирай де!!! абе Аи на бас че с гуитар риг и с палтаката на дъното АЦ 97 пак ше изкарам същатата китара :read: :evil: иначе си ми френд Цитирай
Delyan Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 Дълбок спор ще стане!!! Само ще кажа, че ADC и DAC имат значение (според моите скромни познания)!!! Това, че спорим за нещо не е лошо и няма да промени мнението ми за теб!!! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 Междудругото логиката говори на страната на Налбантов... ама за другото не мога да кажа Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 2, 2004 Автор Отговорено Декември 2, 2004 повлияват на на честотния респонз но требе да си гений да го чуеш Цитирай
Delyan Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 повлияват на на честотния респонз Напълно достатъчно!!! А ако ще изкараш същото - за какво ти е LUNA? пп. Малко Off-topic стана Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 2, 2004 Автор Отговорено Декември 2, 2004 повлияват на на честотния респонз Напълно достатъчно!!! А ако ще изкараш същото - за какво ти е LUNA? пп. Малко Off-topic стана ами не ми трябва продавам я за 500 лева! преди я взех с цел но целта се провали и сега ми стои за спомен Цитирай
Delyan Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 Няма значение, Мите!!! Важното е, че си направил як звук и туй то!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 2, 2004 Автор Отговорено Декември 2, 2004 Няма значение, Мите!!! Важното е, че си направил як звук и туй то!!! мдам Цитирай
EmchoDT Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 абре Мите, незнам дали саундкартата има или няма значение за Гитар Рига обаче това дето ми го прати въобще не ще да звукне у нас!! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 3, 2004 Автор Отговорено Декември 3, 2004 абре Мите, незнам дали саундкартата има или няма значение за Гитар Рига обаче това дето ми го прати въобще не ще да звукне у нас!! nqmash direct box i neznam kvi adapteri imash sushto si nameri pult az usilvam signala ot nego... to taka ako stavashe kabela v platkata nqmashe da si napravqt NI preamp koito se prodava s Guitar Rig Цитирай
EmchoDT Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 Ми адаптерите на китарата са ми Ибанец Това direct box незнам какво ми е за предусилвател ползвам един вокален процесор :wow: :wow: :wow: Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Guitar Rig-a обаче не дава красотата на звука на Amplitube... Няма какво да си говорим,че без допълнителен software и доста тежки филтри не можем ние,с простите звукови карти,да си позволим по-малко шумене в честотите на звука Цитирай
Recommended Posts