niki123bg Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 За пореден път - всичко е въпрос на свирене Е ... понякога и на техника - не знам Шумахер как ще се справи с трабантче срещу Монтоя с уилямс-а Guitar Rig-a вади готин звук, но с бозаджийските ни саунд карти (аудиджи 2 и други подобни бози) чийто ASIO драйвери имат латенси межди 10 и 20 ms надали можем да постигнем нещо смислено. Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 хаххаах именно това имам предвид :think: аз съм с audigi1 и не се оплаквам от латенцията, а от шумовете, които се процесват в това, което се опитвам да изсвиря Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 20, 2004 Автор Отговорено Декември 20, 2004 хаххаах именно това имам предвид :think: аз съм с audigi1 и не се оплаквам от латенцията, а от шумовете, които се процесват в това, което се опитвам да изсвиря купи си директ бокс и хубаави кабели и монитора офф и няма шум не е от платката ти! Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Знам 4овек, но с колко заплати да го направя това....Гитар Рига не ми прави такъв проблем..само Амплитюб-а..за жалост Кейкуоук правят тежи4ки програмки <_> Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 20, 2004 Автор Отговорено Декември 20, 2004 (Редактирано) Знам 4овек, но с колко заплати да го направя това....Гитар Рига не ми прави такъв проблем..само Амплитюб-а..за жалост Кейкуоук правят тежи4ки програмки а аз работя със Сонар. дирек бокс 90 лв кабел 15 лв сонар в коша зимай нуендо аиде я имам легален амплитуб немам шум слагай гейт пред него Редактирано Декември 20, 2004 от Nalbantov Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Трябва да тествам... Сонар ми тежи на нервите ве4е Мерси <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_biggrin.png" alt=":D"> Не ми се вярва, 4е е от нелегалността на Амплитюба...но както и да е...монитор наблизо, колони...КИТАРАТА в рацете само аз не съм сигурен да ли не излъчвам нещо като високочестотни вални, за да дразня процеса на работа :green: Цитирай
Боян Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 (Редактирано) Абе не ми се е случвало да се обаждам баш при китаристите, дори, честно казано, не съм и чел много - много кво си пишете тука. Ама я сега съм се сетил да питам по - компетентните относно китарджийски звук - та, не видях някой да споменава Izotope Trash, все за Amplitube и Rig са предпочитанията. Какво мислите за тоя плъгин, ползвате ли го ? Редактирано Декември 20, 2004 от Боян Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 20, 2004 Автор Отговорено Декември 20, 2004 Абе не ми се е случвало да се обаждам баш при китаристите, дори, честно казано, не съм и чел много - много кво си пишете тука. Ама я сега съм се сетил да питам по - компетентните относно китарджийски звук - та, не видях някой да споменава Izotope Trash, все за Amplitube и Rig са предпочитанията. Какво мислите за тоя плъгин, ползвате ли го ? лом я .....Имитира успешно буботенето на говорители ... колко ли не съм го въртял ... е и снего мога да имитирам саунд... но го докарва на Ривалвер! Тва я...той става ама после требе един тон EQ за кво ми е като после требе да му прая с ЕК още един каб сим нъл ма разбираш Цитирай
Боян Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Абе не ми се е случвало да се обаждам баш при китаристите, дори, честно казано, не съм и чел много - много кво си пишете тука. Ама я сега съм се сетил да питам по - компетентните относно китарджийски звук - та, не видях някой да споменава Izotope Trash, все за Amplitube и Rig са предпочитанията. Какво мислите за тоя плъгин, ползвате ли го ? лом я .....Имитира успешно буботенето на говорители ... колко ли не съм го въртял ... е и снего мога да имитирам саунд... но го докарва на Ривалвер! Тва я...той става ама после требе един тон EQ за кво ми е като после требе да му прая с ЕК още един каб сим нъл ма разбираш Разбирам та, thanks ! :hello: Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 20, 2004 Автор Отговорено Декември 20, 2004 Абе не ми се е случвало да се обаждам баш при китаристите, дори, честно казано, не съм и чел много - много кво си пишете тука. Ама я сега съм се сетил да питам по - компетентните относно китарджийски звук - та, не видях някой да споменава Izotope Trash, все за Amplitube и Rig са предпочитанията. Какво мислите за тоя плъгин, ползвате ли го ? лом я .....Имитира успешно буботенето на говорители ... колко ли не съм го въртял ... е и снего мога да имитирам саунд... но го докарва на Ривалвер! Тва я...той става ама после требе един тон EQ за кво ми е като после требе да му прая с ЕК още един каб сим нъл ма разбираш Разбирам та, thanks ! :hello: :guitar: Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 За мастеринг може също да се ползва Бъзз, въпреки 4е главно се ползва за техно музика има доста ефекти и за инструмнти в реално време и доста добра мастеринг секция...сложни4ко е за работа, но се отблагодарява доста <_> Цитирай
Боян Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 За мастеринг може също да се ползва Бъзз, въпреки 4е главно се ползва за техно музика има доста ефекти и за инструмнти в реално време и доста добра мастеринг секция...сложни4ко е за работа, но се отблагодарява доста с добър звук. кое за мастеринг - TRASH -a ??? Да се не бъркаш с OZONE ? :think: :think: :hello: Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Не бъзз е една странна програмка за правене..тоест за свирене на каквато се сетиш музика...има доста функции, едната от които е мастеринг на каквото и да било като звук <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_biggrin.png" alt=":D"> Цитирай
Alex-dan Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 Преди да си взема V-amp бях го качил Amplitube-а и си личеше, че може да изкара як звук, но имаше забавяне (как ли не съм го мъчил с настройките) и шум. Та се отакзах. Ама тогава и PC-то ми беше архаично. Сега е доста по-добре, ама пък звуковата ми карта е боклук, тъй че не съм се замислял да експериментирам с него отново. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 Преди да си взема V-amp бях го качил Amplitube-а и си личеше, че може да изкара як звук, но имаше забавяне (как ли не съм го мъчил с настройките) и шум. Та се отакзах. Ама тогава и PC-то ми беше архаично. Сега е доста по-добре, ама пък звуковата ми карта е боклук, тъй че не съм се замислял да експериментирам с него отново. Колкото и да е боклук, можеш да нямаш латенсия и гадни шумове! Във форума Софтуер намери темата за ASIO driver-ите на Митака. Там е обяснил всички перфектно. Цитирай
Recommended Posts