tifo milchev Публикувано Юни 11, 2009 Публикувано Юни 11, 2009 здравейте колеги искам да се консултирам с вас какав клавир да взема двоумя се между корг па50 и роланд ва3.Аз между другото имам korg i30 заслужава ли си да го продам и да взема един от двата
наско великов Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 Roland VA3 не става ката саунд. Мъчили сме го доста. Виж корга е друго нещо. Особено като барнеш тук там става супер. Roland VA3-не звучи каквото и да настройваш.
c_h_e_f_o Отговорено Юли 19, 2009 Отговорено Юли 19, 2009 Брат аз имам корг па 50 и е горе дилу добра свирка ама трябва да си намериш някой да ти го понастрои,лично моя не е баран както съм го купил от магазина така си е ,само си сложих ритми и бленди(зависи каква музика свириш).
c_h_e_f_o Отговорено Юли 26, 2009 Отговорено Юли 26, 2009 Може ли да питам как се "БАРА" Ра50? ами ако знаех щеше да съм си го БАРНАЛ
kalinpetkov Отговорено Август 11, 2009 Отговорено Август 11, 2009 Аз ЗНАМ!!! Точно тоя модел не се БАРА, ПРОДАВА СЕ (отърваш се и вземаш по-добър).
Lorimar Отговорено Септември 20, 2009 Отговорено Септември 20, 2009 здравейте колеги искам да се консултирам с вас какав клавир да взема двоумя се между корг па50 и роланд ва3.Аз между другото имам korg i30 заслужава ли си да го продам и да взема един от двата Вземай КОРГ ПА 50 аз имам този модел, много съм доволен клавира си е супер от където го погледнеш, стилове, бленди можеш да си ги редактираш както си искаш. Ако разполагаш с повече средства вземай КОРГ ПА 800!!! Имах преди 7 год КОРГ i3 продадох го 2002г, доста от стиловете му ги намирам в ПА 50/естествено че ги има и в ПА 80, ПА 60/. Просто КОРГ i3 е основата на всички модели които се появиха след него! Аз съм твърдо за КОРГ!!!
maestro Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 между другото имам korg i30 Ами ти си имаш свирка бе,пич! Що ще се набутваш за друга!?! 10г. ползвам "i3",който заедно с другия KORG от серията- i2 е почти идентичен на твоя.За разлика от много други,тия свирки могат да се 'барат' колкото си искаш и звучат много достоверно!..Като единствения недостатък(спрямо по-новите модели) им е малкия брои RAM стилове,които обаче могат да се компенсират като се използват вариацийте. ... Друг е въпроса ако имаш бол пари и се чудиш кво да ги правиш...Тогава има много варианти-да речем: PA-800 и т.н.
Lorimar Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Може ли да питам как се "БАРА" Ра50? Може ли и аз да питам Как се "БАРА" Pa 60?
Killerbee Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Може ли да питам как се "БАРА" Ра50? Може ли и аз да питам Как се "БАРА" Pa 60? Може би има впредвид под "баране" настройка на User звуците.Като се променят параметрите на бленди,барабани и тн и се запаметят ,после клавира звучи по доста по-различен начин от фабричния
Recommended Posts