tednet Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Здравейте другари Това е песента ако някой не я знае - http://textove.com/text.php?song=739a04a1 Искам да ви помоля за нещо. Това солото (главната мелодия) което започва 0.58. Може ли някой да ми го извади? Другата част от песента я извадих, но тази мелодийка ще ме подлуди... Би било много мило ако някой ми напише таб-а на това соло. В замяна, като изсвирим песента на един от концертите ни, ще има видео Цитирай
tednet Отговорено Юни 8, 2009 Автор Отговорено Юни 8, 2009 Не си правя шегички ве хора, помогнете Изобщо не ме бива в разпознаването Цитирай
metal forever Отговорено Септември 20, 2012 Отговорено Септември 20, 2012 1------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------7-12-10-10-10-10-10-10-7-5-3 2----12--10--12--10--12--10--12--10--8--8-----------12--10--12--10--12--10--8--8--10--------------12-12-12-12-12-12-8-10---------------------------------------- 3--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 4--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 6--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Според мен е така надявам се да съм помогнал :metalist: :metalist: :metalist: Цитирай
AnarhistHristov Отговорено Октомври 6, 2012 Отговорено Октомври 6, 2012 Защо не питаш Милена в Facebook? На мен като ми трябват табове за бг песни си ги намирам и ги питам =] Цитирай
Recommended Posts