Jump to content
Българският форум за музиканти

Ъм Bluetooth кабел?


Recommended Posts

Ре е 1 стъпка надолу. 1 стъпка е 2 позиций /прагчета/.

При всички положения в РЕ или МИ със струни 12-ки ще се преебе грифа на китарата.

 

Явно съм се бъркал. :thumbs_up: Винаги съм си мислел, че 1 стъпка съответства на 1 полутон. Мерси за инфото. :surprise: (срам голям)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е плейбек :lol: стърчеше нещо там от дупката :lol: Та значи извода е че ако wirelessa не е някой готин за 2 хиляди лева, ще дава много проблеми така ли? Всм аз си ги уважавам кабелите ама да питам щото и аз имам група, още сме далече от концерти, но за по-натам за сцената ще е мн яко да можеш да скачаш, да куфееш и да правиш щуротии без да се оплиташ и спъваш :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Има вариант да намалиш спъването в кабела за китарата.Много китаристи го използват.Просто има един особен начин на сгъване на кабела,когато го включиш в китарата просто го премяташ през дупката която се получава между болта на китарата и колана и така кабела излиза ,долу горе, от задната страна на китарата ти и се намалява шанса да се спънеш в него.Аз откакто почнах така да си навивам кабела не съм се спъвал никога в него, а по принцип обичам доста да се разхождам докато свиря.В началото,когато не го знаех това нещо постоянно ми се пречкашв в краката :lol:

Редактирано от Arteglam
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:offtopic-001:

 

Абе хора, вие като ви гледам се стягате да правите волни съчетание на земна акробатика, ебаси подготовката за това куфеене. Замисляли ли сте дали ако куфеете дори на половина на това, което се заканвате, ще можете изобщо да свирите на участие? А, и още едно нещо - на коя клубна сцена в България ще изпълнявате волните си съчетания? На повечето музикантите имат само 1 степен на свобода от възможни 6 - може да се мърда само нагоре-надолу :)

 

Успех с акробатиката :thumbs_up:

Марин

 

P.S.: Може би репетирате в гимнастически салон? :ph34r:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на едно място можеш да си куфееш :offtopic-001: Пък и целта е да свириш чисто и да се кефиш едновременно . На някои им се получава . А и трябва да знаеш кога можеш да го направиш и кога не .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.