BASHMAISTORA Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Търся съфорумец притежател на Weltmeister Supita и със желание за помощ. Значи нужни са ми чисти записи на "F" на 11-те регистъра във порядъка на 10-12 времена или по другначин речено трябват ми семпълчета. Малко е нагло от моя страна да искам някой да седне и да направи 44 записа но се надявам все някой да помогне Цитирай
BASHMAISTORA Отговорено Юни 8, 2009 Автор Отговорено Юни 8, 2009 Ами просто така го измислих за да не се налага софтуерно да измесвам клавишите-просто ми се улеснява работата. М/у другото докато чакам някой да удари едно рамо открих един пакет със семпълчета от Weltmeister обаче мнооого постна работа. Цитирай
dandi Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 аз имам сеплирани бленди,но първо трябва да си оправя клавира.в харда са оба4е,кво направих сега като го вклю4а зарежда нормално до ПСМ дата и там забива. Цитирай
Recommended Posts