manolovplamen Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Предлагат ми YAMAHA TYROS 3 и KORG PA2X PRO на една и съща цена! Мисля че е изгодно! Но се чудя коя да взема! Клавира ще се ползва за живо свирене по заведения- предимно поп-фолк и нар.музика + всичко останало! За малка формация! Ще съм много благодарен да чуя мненията на хора който са работили с тези "свирки", да споделят плюсове и минуси! Благодаря предварително! Цитирай
tutti Отговорено Юни 8, 2009 Отговорено Юни 8, 2009 korg pa2x-определено, а и ще намериш повече информация и сетове за него.Я кажи на каква цена ти хо предлагат//може и на лични/,че аз ще купувам скоро Цитирай
Neven Отговорено Юни 10, 2009 Отговорено Юни 10, 2009 (Редактирано) Здравей , аз съм със Tyros 2 дай ми скайп да ти обясня по подробно това което те интересува , моят скaйп е evun_81 Редактирано Юни 10, 2009 от Neven Цитирай
jazy Отговорено Юни 11, 2009 Отговорено Юни 11, 2009 (Редактирано) Аз съм с Pa2X Pro, естествено че съм пристрастен. Дълго време умувах над тази дилема, но взех Корга. Относно звуците и стиловете, когато вземах решение, имах инфо само от нета, ня ги бях слушал клавирите на живо. На корг-а по ми харесаха. Но аз си държах клавиатурата да е над 5 октави. Ако трябва да съм откровен, външния вид на PA2X повече ми допадна. Това не е определящо, но не е и без значение. Редактирано Юни 11, 2009 от jazy Цитирай
soundhouse Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 (Редактирано) Ако не е вече късно... Аз съм фен на Корг. Имам три Корга, но ако трябва да съм обективен вземете Тайрос3 ( ако наистина ви ги предлагат на една и съща цена) 1. Не случайно Тайрос е с 500 евро по-скъп от ПА 2х 2. Клавиатурата на ПА 2 е много тежка, свири с ниско велосити (т.е. мътно), а вие казвате, че ще свирите поп-фолк. 3. Тайрос има убийствени китари и кларинет - пак предимство при поп-фолк. 4. Тайрос е хем аранжер, хем уъркстейшън. Аке все пак предпочитате Корг, тогава чакайте за ПА 3. Това правя и аз. Поздрави. Редактирано Юни 24, 2009 от soundhouse Цитирай
Recommended Posts