TheNextDimension Публикувано Декември 1, 2004 Публикувано Декември 1, 2004 Някой има ли идея могат ли да се намерят части за флойд.. интересуват ме специално болтожете които дързхат струните и оказват влияние върху фината настройка на струните...тези в задната част на флойд-а Ако някой има идея де могат да се намерят такива шестаграми ще бъда благодарен да сподели Цитирай
Fenix Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Аве не знам човече, ама някъде гледах ръчки за Floyd - 18 кинта !!! Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 ако са стандартни болтове може да потърсиш нещо по магазините (доколкото те разбрах говориш за тези дет са с шестограми, и се натягат за хванат струната) ако ли не,... стругар.... Цитирай
TheNextDimension Отговорено Декември 3, 2004 Автор Отговорено Декември 3, 2004 ако са стандартни болтове може да потърсиш нещо по магазините (доколкото те разбрах говориш за тези дет са с шестограми, и се натягат за хванат струната)ако ли не,... стругар.... М'да точно за тях иде реч...бах мааа му и какво в БГ няма чаркове на дребно като в направи си сам или млад техник Лошо, много лошо Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 така и не каза дали са стандартни болтовете ако са стандартни, веднага се сещам за 1 магазин. пътя по който ще те прекарам не е най-оптималния, ама не знам имената на улиците. Та..... от мариа луиза тръгваш по поп богомил.. на края тази улиза излиза на 1 голям булевард. точно като завиеш по булеварда на дясно има 1 малко магазинче дет има куп болчета и гайки. Цитирай
TheNextDimension Отговорено Декември 4, 2004 Автор Отговорено Декември 4, 2004 така и не каза дали са стандартни болтоветеако са стандартни, веднага се сещам за 1 магазин. пътя по който ще те прекарам не е най-оптималния, ама не знам имената на улиците. Та..... от мариа луиза тръгваш по поп богомил.. на края тази улиза излиза на 1 голям булевард. точно като завиеш по булеварда на дясно има 1 малко магазинче дет има куп болчета и гайки. да. иде реч за шестограмите които придържат струните и влияят на фината настройка Много благодаря за инфо-то При първа възможност и път към София ще се отбия от там Иначе Поп Богомил от страната (края и) от към Про Музик магазина или другия край ? (Сори за смотания въпрос но София с малки изключения ми е като съвсем друго измерение ) Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 абе и аз не съм 100% в час с тая софия, ама значи не знам как да ти го кажа, от лъвов мост натам, демек на другия край. абе потърси някъде магазини за болчета аз само рпимер ти дадох Цитирай
Recommended Posts